Pappa hittar avskedsbrev från 16-åriga dottern – men intressant detalj på sista raden förändrar allt

Som förälder vill man givetvis alltid sina barn det allra bästa. När de börjar komma upp i tonåren och gärna ränner ute om nätterna är det lätt att bli orolig – och det där hanterar vi alla på olika sätt.

Huvudsaken är ens ungar är lyckliga och mår bra, men samtidigt vill man ju ha koll på vad de pysslar med. Allt kan ju inte vara jättekul här i livet. Även saker som skola måste skötas!

Pappan i den här roliga historien letade efter sin 16-åriga dotter, men hittade då ett brev på hennes säng som han läste med darrande händer!

Det var pappa Lars som gick runt i familjens hus och letade efter dottern Anna. Han hade hört för en stund sedan att hon befann sig på övervåningen, men skorna stod nu plötsligt inte kvar vid ytterdörren.

Han smög därför in på hennes rum och fann då ett handskrivet brev på sängen.

Bild: Valour Digest

På det stod följande:

”Kära mor och far!

Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta, men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nye pojkvän Ahmed.

Jag har funnit den riktiga kärleken och han är helt underbar – speciellt hans söta piercingar, sexiga ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!

Men det är inte bara det – jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen och han säger att han vill ha ännu fler barn med mig. Vi ska också gifta oss!

Jag har också förstått att marijuana inte alls är så farligt (snarare tvärtom eftersom det används inom sjukvården i vissa länder). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner.

I gengäld från dem får vi hur mycket droger och andra piller som helst.

Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre – han är verkligen värd det. Ni behöver inte ora er för pengar – Ahmeds vänner, Steven och Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!

Det är visst väldigt bra betalt, 500 kronor per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen. Oroa dig inte, mamma – jag är 16 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.

Nästa gång jag kommer på besök kan ni få träffa ert barnbarn!

Puss!

/ Anna

P.S Pappa, detta var inte sant – jag är faktiskt bara över hos Johanna och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än (som du uttrycker det) ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ FÖRBANNADE JÄVLA STRAFFAR!

Vi ses alltså om en liten stund!”

Var inte snål nu, tryck på DELA-knappen om du drog på smilbanden!