Polisen stoppar röd Volvo och avslöjar otäck nyhet – svaret får konstapeln att frysa till is

Polisen stoppar röd Volvo och avslöjar otäck nyhet – svaret får konstapeln att frysa till is

Många av oss blir lite ställda när man har med polisen att göra. Givetvis finns det en respekt gentemot ordningsmakten hos de flesta – men det blir också lätt så att man känner sig lite skyldig när konstaplar är i närheten, trots att man inte gjort ett dyft.

Jag vet inte om ni kan känna igen er, men genom åren tycker jag mig ha hört det här från massvis av personer i min närhet. Tack och lov har i alla fall inte jag behövt samtala med polisen så ofta. Det är ju sällan ett gott tecken!

Det ska dock sägas att de flesta poliser jag stött på varit oerhört trevliga och tillmötesgående. De får många gånger utstå mycket skit – trots att de gör vad de kan för att hålla samhället tryggt.

Nåväl – den här fiktiva, roliga historien handlar om en konstapel som hamnade i en lite ovanlig sits. Han hade nog inte riktigt väntat sig vad som skulle ske!

Det var på väg E10 strax utanför Kiruna som polisen stod och hade en fartkontroll. Efter en stund valde man att stanna en röd Volvo med 3 personer i. Men inte av vilken anledning som helst.

– Grattis, utbrister konstapeln. Ni är den tusende bilen som passerar vår fartkontroll här i dag, så ni har faktiskt vunnit 10 000 kronor. Det är en engångsbonus vi kör som belöning för att man håller hastighetsbegränsningen.

– Det har hänt så fasligt mycket hemskt och otäckt här senaste tiden. Rekorddystra siffror, så vi kände att det behövdes något positivt här ute på vägarna, säger han allvarsamt.

Polisen skiner sedan upp:

– Så vad ska ni göra för alla pengarna?!

Mannen i bilden har inget med den här fiktiva historien att göra.

Mannen bakom ratten:

– Ja, då ska jag nog försöka ta körkort…

Frun i sätet bredvid avbryter sin gubbe genom att lägga handen över hans mun. Sedan säger hon:

– Lyssna inte på honom, konstapeln. Min man säger så mycket dumt när han är full!

Polisen står nu helt chockad. Då vaknar morfar i familjen till i baksätet. Han får syn på konstapeln och utbrister:

– POLISEN! Fasen! Jag sa ju att vi inte skulle komma långt i den här stulna bilen!

Tryck nu på dela-knappen om du fick dig ett litet skratt, så kan du passa på att sprida lite glädje till dina vänner i dag!