Rolig historia: 97-åriga barnmorskan får en sista önskan – då avslöjas förbjuden hemlighet

Den här fiktiva historien trillade jag över på nätet tidigare i dag – och den är faktiskt riktigt rolig!

Jag skrattade högt och det gjorde även mina kollegor när jag drog den till eftermiddagskaffet. Glöm inte att ett gott skratt förlänger livet, så dela gärna vidare den här till dina nära och kära!

Delad glädje är ju trots allt dubbel glädje. Det är få saker här i livet som får en på så bra humör som när människor i ens närhet är glada och har nära till skratt!

Det kan nog de flesta av oss vara helt överens om.

Den gamla barnmorskan Elsa hade nu vid 97 års ålder gått hädan efter en tids sjukdom. Uppe i himlen tas hon som väntat emot av Sankte Per.

Han säger:

– Har du någon sista önskan nu innan du förenar dig med oss andra i paradiset?

– Ja, svarar barnmorskan Elsa. Jag skulle nog faktiskt vilja vända tillbaka till jorden och uppleva en födsel där pappan är den som får utstå smärtorna.

Det tycker Sankte Per var en rimlig önskan och damen beger sig tillbaka till jorden till ett hem där en födsel är på gång.

Mamman föder barnet helt utan smärtor, men när barnmorskan går för att se hur maken reagerat finner hon honom lugnt rökande sin pipa inne i vardagsrummet.

– Hur mår ni? Har ni inte ont någonstans? undrar Elsa förvånat.

– Nej då, jag mår alldeles utmärkt, svarar mannen. Men vi måste nog omgående skicka en ambulans till vår granne Anders, för han ligger och skriker på hjälp som en tokig!

Tryck nu på DELA-knappen om du skrattade!