Rolig historia: Fru blir misstänksam när Lars åker på lyxresa med chefen

Man ska definitivt inte hålla på med lögner i en relation. Det kan ställa till med rejäla problem – och har man varit tillsammans en längre tid så känner man ofta varandra så pass väl att man kan ana när det sägs osanningar.

Den här historien handlar lite om det – och jag fick mig ett gott skratt på slutet! Kvinnans list övergår verkligen mannens förstånd!

Den medelålders mannen vid namn Lars från Stockholm ringde hem till sin fru och berättade att hans generösa chef bjudit med honom på en fiskeresa till Norrland.

– Det är ett bra sätt för mig att jobba in den där befordran som du ju vet att jag vill ha. Kan du vara snäll och packa kläder för en vecka – och ställa fram mitt spö och fiskelåda? Jag kommer förbi och hämtar allt lite senare, säger han och tillägger:

– Förresten! Glöm inte packa ner min sidenpyjamas.

– Din sidenpyjamas? undrar frun.

– Ja, du vet den blåa. Vi ses sen!

Pixabay

Frun tyckte att det hela var lite märkligt. Så brukade han ju inte vilja ha det, men som den goda hustru hon var så gjorde hon som Lars hade bett om.

En vecka senare kommer maken hem igen efter sin resa. Han är lite seg, men ser ändå glad ut.

Pixnio

Frun välkomnar honom i hallen.

– Fick du några fiskar älskling?

– Jadå, svarar han. Att fiska var nästan det enda vi gjorde! Jag fick massor av lax och några gäddor, berättade mannen. Men varför packade du aldrig ner min blå sidenpyjamas i väskan?

– Det gjorde jag, svarar frun lugnt. Den ligger högst upp i din fiskelåda…

Snacka om att bli tagen på bar gärning! Glöm nu inte att dela den här historien vidare för att bjuda dina vänner på ett gott skratt i dag!