Rolig historia: Kvinnorna bryter mot enda regeln i himlen

Äntligen är den efterlängtade sommarvärmen här! Jag går runt och njuter i solen så fort jag får chansen. Det är så himla trevligt att se att människor på stan har ett leende på läpparna igen.

Här är en rolig historia som jag hoppas kan sätta ett extra leende på dina läppar. Vem vet, kanske kan du dra den här i kväll för några kompisar framför gillen!

Delad glädje är dubbel glädje, som jag brukar säga. Därför skadar det aldrig att dra ett skämt för nära och kära! Det finns dessutom inget härligare än att få skratta i gott sällskap!

 

3 kvinnor dog samtidigt i en bilolycka och kom till himlen. När de kom till Pärleporten möttes de av Sankte Per som sa: ”Vi har bara en regel här i himlen – trampa inte på ankorna.”

Sedan gick kvinnorna in I himlen – och visst, där var ankor precis överallt. Det var nästan omöjligt att inte trampa på en anka och fast de gjorde sitt allra bästa för att undvika dem råkade den första kvinnan, Johanna, olyckligtvis trampa på en.

Sankte Per kommer då till henne med den mest oattraktive man som hon någonsin sett. Sankte Per kedjar fast mannen vid Johannas sida och säger: ”Ditt straff för att du trampade på ankan är att nu tillbringa evigheten fastkedjad vid den här oattraktive mannen!”

Sankte Per

Nästa dag råkade den andra kvinnan, Matilda, trampa på en anka och direkt kom Sankte Per, som inte missade någonting som försiggick i himlen – och med sig hade han en extremt oattraktiv man. Han kedjar fast dem tillsammans med samma förklaring som den första kvinnan fick.

Den tredje kvinnan, Anna, har givetvis observerat allt och är, eftersom hon inte vill bli fastkedjad i evighet med en oattraktiv man, MYCKET försiktig med var hon sätter sina fötter.

Hon lyckas gå i flera månader utan att trampa på en enda anka, men en dag kommer Sankte Per fram till Anna med den snyggaste man som hon någonsin sett. Lång, vackra ögon, ett inbjudande leende, muskulös och med ett otroligt hårsvall.

Sankte Per kedjar fast dem vid varandra utan att säga ett enda ord. Hon kommenterar glatt det hela med flirtig ton: ”Jaha … jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna att vara fastkedjad med dig i all evighet.”

Den attraktive mannen svarar: ”Jag vet inte hur det är med dig, men jag trampade på en anka…”

Snälla, DELA vidare den här roliga historien om den fick dig att le!