Rolig historia: Lars hånar frun efter 30 års äktenskap – men kontringen är helt genial

Efter ett långt liv tillsammans kan det vara svårt att hålla uppe eldigheten och passionen i en relation. Men för att i alla fall ge varandra chansen att skapa en trivsam miljö ihop måste man behålla ett snällt tilltal och omtänksamhet.

Den här roliga, fiktiva historien handlar lite om det här – och efter en spydig kommentar från gubben ger frun svar på tal. Jag kunde inte låta bli att skratta gott åt den sista raden!

Efter över 30 års äktenskap tittade Lars på sin fru Ulla och tänkte tillbaka på deras liv tillsammans.

Beliefnet

Sedan suckade han och sa:

– Älskling, för lite över 30 år sedan bodde vi i en billig lägenhet, sov i en för liten säng, hade knappt mat i kylen och ingen TV – men man gick i alla fall till sängs med en otroligt het, villig 19-åring! Det var något, sa han drömmande och fortsatte.

– Nu har jag ett hus för flera miljoner, en bil för flera hundra tusen, en stor dubbelsäng, kylskåpet är sprängfullt och jag har en 52-tums plasma-TV. Men jag går till sängs varje kväll med en trött tant på 55 bast!

– Såvitt jag kan se det är det bara du, älskling, som inte följt utvecklingen i vårt förhållande!

Hans fru Ulla var en förnuftig kvinna, så hon svarade bara kort:

– Älskling! Hitta du bara en het, villig 19-årig kvinna så ska jag snabbt se till att du får tillbaka din billiga lägenhet, din lilla säng, ett tomt kylskåp och ingen TV…

Det blev för mycket för Lars, som bröt ihop… 

Visst var svaret klockrent? DELA nu gärna den här roliga historien med dina vänner!