Snygg-Elin hånar osäker kille inför hela skolan, geniala kontringen får henne att börja gråta

Vi känner nog alla till någon som är riktigt rapp i käften och som inte drar sig för att påminna andra om deras tillkortakommanden. Det bästa sättet att bemöta sådana personer på är att ge dem en kur av deras egen medicin.

Det är den här fiktiva, roliga historien ett klockrent exempel på. Jag hittade fräckisen på nätet tidigare i dag – och fick mig ett riktigt gott skratt när jag kom till sista raden!

En lite nördig kille gick runt inne på universitetets bibliotek och letade efter plats där han kunde sitta och studera. Det var i slutet av terminen, många hade inlämningar och tentor, så det var full fart på pluggfronten för många.

Efter en stunds letande hittade han till slut en ledig plats – en stol bredvid en oerhört attraktiv, 21-årig tjej vid namn Elin.

– Det är verkligen många här i dag. Har du något emot om jag sätter mig på den här platsen bredvid dig? frågade han henne.

Ingen av personerna på bilden har med den här fiktiva historien att göra.

Tjejen vände sig om och svarade högt:

– NEJ, JAG VILL VERKLIGEN INTE LIGGA MED DIG I NATT!

Varenda person inne på biblioteket började stirra på mannen som givetvis blev oerhört obekväm och illröd i ansiktet. Efter några sekunder gick han i stället och satte sig vid en ledig plats en liten bit bort.

Han tog fram sina böcker och efter ett par minuter kunde han äntligen sluta tänka på det pinsamma som hade hänt – och i stället fokusera på pluggandet.

Efter en stund kom Elin diskret fram till killen och sa:

– Hej igen. Jag vill bara förklara vad som skedde innan. Jag studerar psykologi och har därför stenkoll på vad män tänker. Du tyckte det som hände var ganska pinsamt, eller hur?

Killen vänder sig om och svarar:

– 5 000 SPÄNN FÖR EN TIMMA MED DIG? INTE EN CHANS ATT JAG BETALAR SÅ MYCKET!

Hela biblioteket kollade nu förvånat på Elin! Killen lutade sig då fram mot henne och viskade:

– Jag studerar juridik – och har därför stenkoll på hur man jävlas med andra…

Så kan det gå! Snygg-Elin brast omgående ut i tårar……

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett skratt!