20-åring blir överlycklig när hon fångar brudbuketten – pojkvännens reaktion är underbar

Att få närvara vid ett bröllop är bland det roligaste man kan göra – utom att kanske själv gifta sig då. Man får klä upp sig, äta och dricka gott i sällskap med familj, vänner och bekanta.

En tradition vid bröllop är när bruden kastar sin brudbukett bakåt över huvudet och den som fångar buketten är den person i sällskapet som är näst på tur att gifta sig.

De flesta reagerar med glädje på beskedet om ett nära förestående giftermål, men när 20-åriga Haley Marie Skipworth fångade en brudbukett reagerade hennes pojkvän helt annorlunda, skriver Ladbible.

Haley Marie Skipworth och hennes pojkvän Nathan Jordan hade den stora äran att närvara vid en väns bröllop. När själva bröllopsceremonin var över så skulle bruden, traditionsenligt, kasta brudbuketten.

Sökte efter pojkvännen med blicken

Haley Marie ställde sig bakom bruden och när buketten väl flög upp i luften var hon snabbt framme och fångade buketten.

Som alla andra kvinnor hade gjort vände sig Haley Marie om och sökte efter pojkvännen Nathan för att se hans reaktion.

Men den var inte riktigt vad hon väntat sig. Istället för att springa mot Haley Marie så sprang pojkvännen raka vägen till sin bil.

Bildkälla: Viralhog

Miljontals skrattar åt pojkvännens tilltag

Naturligtvis var allt ett skämt från Nathans håll.

– Han hoppade till och med över staketet och lämnade ett moln av damm bakom sig. Han kom dock tillbaka direkt efteråt. Vi har varit ihop i fem år och ska gifta oss när vi är klara med college, säger Haley Marie till Ladbible.

Haley Marie lade upp det roliga klippet på nätet, där det nu setts av över elva miljoner personer som alla skrattat åt den lustige pojkvännens tilltag.

Se hela det underbara klippet här nedanför!

Vad härligt att man kan skoja till det sådär på bröllop!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!