27-åringen har legat med 500 personer – nu avslöjar hon misstaget nästan alla killar gör i sängen

Att vilja ha sex då och då är något som alla vuxna känner igen. Det är helt naturligt och en del av våra biologiska drifter.

Självklart skiljer sig sexdriften från person till person. Vissa vill ha sex någon gång i veckan medan andra går runt och är sugna mest hela tiden.

Men frågan är om någon är så pilsk som 27-åriga Annie Knight. Australiskan beskrivs som ”kåtast i landet” och har haft sex med över 500 personer – varav 300 på ett enda år.

Nu avslöjar hon det vanligaste misstaget som killar gör i sängen.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Den genomsnittlige svensken har 15,3 sexpartners under en livstid. Det är ingenting emot Annie Knights antal.

Fem personer på en dag

På bara ett år hade Annie sex med över 300 personer på ett enda år.

Som mest hade hon sex med hela fem personer på en och samma dag. Annie har sex med både män och kvinnor, de flesta av sina sexpartners träffar hon via dejtingappar.

– Jag kände mig mäktig efteråt. Sex får mig att må bra, säger Annie till New York Post.

”Vill prova allt”

Annie, som kallas ”Australiens kåtaste kvinna,” är öppen för förslag när det kommer till att tumla runt mellan lakanen, ingenting är förbjudet.

– Jag vill prova allt, säger Annie till New York Post.

Annie hade tidigare jobb inom reklam och marknadsföring men efter att hennes Onlyfans-konto upptäckts fick hon sparken.

Det är dock ingenting som stör Annie, då hon idag tjänar runt 10 000 svenska kronor per dag genom att visa upp sig på nätet.

Vanligaste misstaget i sängen

Annie har de senaste åren blivit minst sagt erfaren i sängen, och nu har hon avslöjat ett vanligt misstag som de flesta män begår i sängen.

– Nästan alla är mycket för in och ut, bara. De missar helt förspelet utan går pang på rödbetan. Jag kan inte ens räkna till hur många gånger jag har fått lära män var klitoris sitter eller hur man når g-punkten, säger Annie till It’s gone viral.

Där ser man!

Tryck nu på DELA-knappen!