Bianca Ingrossos intima bekännelse – om sina unika onanivanor: ”Extremt kåt på mig själv”

Bianca Ingrosso, 29, är ständigt aktuell och en av Sveriges kändaste personer. Bianca driver eget företag, har en egen talkshow och Youtube-kanal för att nämna några av hennes åtaganden.

Man kan tycka vad man vill om Bianca som person men faktum är att hon under åren dragit in miljontals kronor på sina företag de senaste åren, en succé utan dess like.

Den unga entreprenören är känd för att alltid vara väldigt öppen och ärlig om både det ena och det andra, däribland sitt sexliv. Och när Bianca gästade Malin Norlanders Youtube-kanal delade hon med sig av sina onanitips.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade under flera år ett av- och på-förhållande men under 2022 bestämde paret sig för att göra slut för gott.

Singelliv

Sedan uppbrottet har Bianca gått vidare med livet som singel, med allt vad det innebär.

Bland annat innebär det en hel del njutning på egen hand, något Bianca berättade om när hon gästade Malin Norlanders Youtubekanal.

”Extremt kåt på mig själv”

Att njuta på egen hand är ingen petitess för Bianca Ingrosso. Hon sätter på musik för att komma i stämning.

– När jag onanerar är det ju en session. Jag klär av mig och går runt. Dansar lite och känner av min egen energi. Sedan åmar jag mig och har förspel för mig själv, och då blir jag extremt kåt på mig själv, avslöjar Bianca.

Bianca bjuder verkligen på sig själv!

Tryck nu på DELA-knappen!