3 tjejer ställer upp sig för efterlängtad bild, men roliga detaljen får nu nätet att skratta

3 tjejer ställer upp sig för efterlängtad bild, men roliga detaljen får nu nätet att skratta

Vänner är något av det bästa som finns i livet. Kanske rentav det allra bästa. Ett kvitto på att man är riktigt nära får man om man lever isär under en längre tid. Är allt precis som vanligt när man återses – då vet man att vänskapen är extra stark.

En riktigt vän enligt mig är någon som alltid är stöttande, villig att lyssna – men som också kan få en på bra humör om man är lite nere. Jag önskar att alla människor hade ett antal sådana att alltid kunna vända sig till.

För en tid sedan kom ett foto ut på internet på 3 tjejer som ställt sig på sidan av en väg för att ta en bild tillsammans. Tydligen är det så att de varit vänner sedan barnsben, men inte setts på många år. Med andra ord var det här ett efterlängtat återseende som de givetvis ville minnas och dokumentera.

Men då gick något väldigt fel, kan man nog säga. Eller kanske inte fel, men en rolig detalj i bilden har nu i alla fall fått tusentals att vika sig av skratt.

En glad trio

Kan du se vad det kan vara?

Pinterest

En del av er har nog hittat den roliga detaljen i bilden – andra inte. För de sistnämnda kommer här vad det handlar om!

Pinterest

Tjejen längs ut till höger har alltså på sig en T-shirt med ett motiv av en kvinna som gapar rejält – och just munnen har, av en slump, hamnat i höjd med den mittersta tjejens ena bröst!

Det ser nästan ut som att det är en rejäl tugga på gång – men tack och lov är det ju faktiskt bara ett motiv på T-shirten!

När bilden lades upp på nätet var det nog först lite pinsamt för tjejerna – men det är ju faktiskt ett väldigt roligt sammanträffande som med all säkerhet även fick dem att skratta! Det verkar ju faktiskt vara en glad trio, det här!

Var inte pryd nu, tryck på DELA-knappen om du också skrattade till!