Alexander säljer nu ”världens fulaste bil” på Blocket – ärliga beskrivningen får svenskarna att skratta högt

Blocket är en av våra mest populära hemsidor över huvudtaget i Sverige. Tusentals köpsugna svenskar går dagligen in och kikar på Blocket efter olika föremål de kan tänkas behöva.

Som säljare är det också ett enkelt sätt att få betalt för något man inte längre behöver, istället för att slänga eller skrota produkten.

Vill man sälja något på Blocket så får man själv knåpa ihop en annons som ska få produkten såld, och på just den punkten har vi sett flertalet exempel på lustigkurrar som skrivit riktigt roliga annonser. Den senaste i raden är Alexander, som nu försöker bli av med sin bil.

Roliga Blocket-annonser finns det gott om, något som vi på Humorbibeln rapporterat om tidigare. Bland annat om den här legendariska vedhögen, men också om Johans klassiska båt-annons.

Världens fulaste bil

Alexander som nu vill sälja sin bil då? Det han erbjuder är en Fiat Multipla, en bilmodell som ofta figurerar högt upp på listor när ”världens fulaste bil” ska koras.

Modellen tillverkades mellan åren 1998 och 2003.

Bildkälla: Blocket

Men skönhet ligger som bekant i betraktarens öga, så för den som kan förbise bilens yttre kan se fram emot en bil som tillverkades 1999 och har gått runt 15 000 mil.

”Tröttnat på all skit”

Alexanders annons har fått många att skratta tack vare Alexanders ärliga ord om fordonet han nu vill skiljas från.

”Nu är det som så att jag har tröttnat på all skit som denna fula skapelse har givit mig de senaste månaderna, så jag lägger därför ut en intressekoll för att se om det finns någon som har mer tålamod än mig” inleder Alexander sin annons.

Bilen på bilden är inte bilen som är till salu.

Bilen är utrustad med ett nytt batteri som dock behöver laddas, men den behöver lite fix, något som Alexander inte duckar för i annonsen:

”Den har garanterat problem med insuget, skulle tippa på att en vidrig mus har gett sig på skönheten under tiden som den stått stilla och bitit sönder någon slang eller dylikt. Ett lätt fix för den händige. Kan även berätta att det saknas en airbag på passagerarsidan i ett av sätena, den small i örat på mig när jag skulle städa bilen en skön sommarkväll i Juli av okänd anledning.”

Är du sugen på att bli ägare till den här drömbilen så finns annonsen här.

Känner du någon som borde slå till? Tagga då den personen på Facebook!

Eller sprid vidare den här underbara annonsen genom att trycka på DELA-knappen!