Anthony, 51, ”målar” med sina cykelturer – se nu de otroliga bilderna

Har du någonsin hört talas om Anthony Hoyle?

Min gissning är att ditt svar är ett ”nej”, men den här 51-åringen är värd att känna till. Han älskar två saker – cykling och julen. Hur kan man då kombinera de här två intressena? Jo, genom att skapa juliga mönster av sina milslånga cykelrundor.

Bilderna som skapats är helt makalösa!

Gör konst av sina cykelturer

De flesta som sätter sig på en cykel ska bara ta sig från punkt A till B, eller helt enkelt bara ut och motionera. Något större syfte brukar en runda i sadeln inte ha, men om man älskar julen och heter Anthony Hoyle så kan det här vara en konstform.

Den 51-årige engelsmannen håller koll på sina cykelturer i en mobil-app som ”målar” rutten på en karta över det område han hållit sig inom. Man kan tänka sig att en motionsrunda i sadeln inte skulle skapa några speciella mönster, snarare kanske bara en enkel ring som visar hur turen sett ut.

Anthonys huvudsyfte med det hela är dock att ”rita” med sin älskade cykel. Hans otroliga skapelser – som ofta har jul-tema – tar nu nätet med storm!

Detaljrikedomen i hans ”målande” lämnar mig helt mållös!

Kolla in den här renen!

Eller den här snögubben!

Ho ho ho!

Öga mot öga – hur häftigt som helst!

Den här hunden är ju riktigt söt!

Kolla – en man i glasögon!

Hur häftigt som helst! När jag tar mig ut på cykeln är målet typ att överleva, men Anthony försöker i stället skapa fina målningar! Man blir verkligen hänförd och imponerad!

Tryck nu på dela-knappen så att även dina vänner får se det här otroliga skapelserna! Det är det minsta du kan göra i jul!