Bianca Ingrossos vilda bekännelse: Detta är min hetaste sexfantasi

Hon är en av Sveriges numera mest välkända personer, Bianca Ingrosso.

De senaste åren har 25-åringen från Stockholm dagligen synts till i TV-program, på sociala medier och i skvallerpressen. Inte sällan har den unga entreprenören starka åsikter – och vågar stå för vad hon tycker.

Det är få saker som verkar för privat att tala om – och för en tid sedan bjöd Bianca sin gigantiska skara följare på intima detaljer om sina sexfantasier.

Tillsammans med Alice Stenlöf, som varit med i Let’s Dance, hade Bianca Ingrosso för en tid sedan en podcast. I ”Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B” bjöd de unga kvinnorna sina följare på bland annat smaskiga detaljer om sina privatliv.

Just Bianca är känd för att vara otroligt frispråkig och vi har bland annat skrivit om att den 25-åriga TV-stjärnan berättat om sin favoritställning i sängen. I ett av podd-avsnitten kom diskussionen in på snuskiga fantasier, vilket Expressen rapporterat om.

Inte sugen på en trekant

Då avslöjade Bianca sin hemliga och ganska vilda dröm.

– Jag har en fantasi att jag vill ha sex på en klubbtoalett och sen fortsätta att festa efter. Det har inte hänt än, sa hon då.

View this post on Instagram

Nu ska jag äta BRUNCH med familjen 😋

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

En relativt vanlig sexdröm är annars att ha en trekant. Det berättar dock Bianca att hon inte är speciellt tänd på – främst med tanke på vilka följder det skulle kunna få för hennes och pojkvännen Phillipe Cohens kärleksliv.

– Jag skulle känna så här att, vi säger att vi har haft trekant, jag och en annan tjej och Phillipe och sedan några dagar efter när bara han och jag ska ha sex ”är jag enough nu?” Nej fy och bara tänka ”vad tänker du Phillipe, var hon bättre än mig, vill du ha sex med henne igen, utan mig?”, säger Bianca.

Bild: Instagram/Bianca Ingrosso

Till våra tidigare artiklar om Bianca Ingrosso har det emellanåt kommit elaka och kränkande kommentarer. Sådana tolererar vi inte och vi ber er därför att bete er respektabelt i kommentarsfältet – vad ni än anser om hennes tankar och åsikter.

Tyck dock gärna till om Bianca eller själva ämnet – med god ton. Eller tryck på dela-knappen för att kanske få reda på var dina vänner hade velat snuska till det!