Brudgummen ser till att kastas i fängelse – bara för att slippa sitt egen bröllop

Att gifta sig brukar av de allra flesta beskrivas som en av livets bästa dagar. Man får äntligen lova den person man älskar mest av allt evig trohet. Dessutom får man klä upp sig ordentligt och fira alltsammans med sina närmaste släktingar och vänner. Det blir knappast bättre än så.

Men att gifta sig innebär också extremt mycket planering. Det ska hittas kyrka, beställas kläder och mat, skicka inbjudningar och allt däremellan. Det tillsammans med tanken på att tillbringa återstoden av sina dagar med en och samma person kan lätt ge lite kalla fötter. Kalla fötter kan man hantera på olika sätt – men frågan är om inte den här kinesiske mannen tar priset.

Det är brittiska The Evening Standard som rapporterar om en kinesisk man som var i färd med att gifta sig. Men någonstans under planeringen kom mannen, som endast namnges som Mr Chen och är hemmahörandes i Shanghai-området, på att det här med bröllop nog inte var för honom.

Bildkälla: Flickr

Stal trådlös högtalare

Men istället för att tala med sin blivande fru om han kände så valde han en annan, helt annan, väg att gå.

I ett desperat försök att få fästmön att lämna honom gick Chen till en dansstudio, där han stal med sig en trådlös högtalare till ett värde av ungefär 2 800 kronor i hopp om att bli gripen.

Hans önskan gick i uppfyllelse, för han kunde gripas av polis kort efter att stölden ägt rum.

”Vill inte gifta mig”

Poliserna trodde knappt sina öron när de fick höra varför Chen stulit.
– Jag vill inte gifta mig och jag visste att ni skulle fånga mig, men inte att det skulle gå så här fort, säger Chen i förhör enligt The Evening Standard.

Chen hoppas nu att han kriminalitet ska leda till att bröllopet blir avblåst. Men då stölden är att betrakta som ringa lär Chen släppas ut inom kort, och då lär en minst sagt arg flickvän vänta.

Bildkälla: Pxfuel

Det finns verkligen dårar till precis allt! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!