Carolina Gynnings intima bekännelse om ingreppen

Carolina Gynnings intima bekännelse om ingreppen

Carolina Gynning är en av våra mest populära kändisar i Sverige, vilket kanske inte är så konstigt då hon alltid är glad och sällan drar sig för att bjuda på sig själv.

Mångsysslaren Gynning har hunnit med otroligt mycket under sina år i rampljuset. Från att medverka i dokusåpor till att släppa musik, skådespela, podda, måla och programleda. För att nämna några saker.

Något av Carolina Gynnings främsta kännetecken är att hon alltid är väldigt öppen och gärna säger vad hon tycker och tänker kring olika saker.

Det var i podcasten som Carolina Gynning har tillsammans med kompisen Carina Berg som Gynning gjorde ett intimt avslöjande.

Berättade om ingrepp

Varken Carina Berg eller Carolina Gynning är särskilt blyga av sig och i podden delar de ofta med sig av detaljer ur familjelivet, kärlekslivet och allt däremellan.

I ett avsnitt diskuterade duon Carolina Gynnings skönhetsingrepp.

– Det var någon som hade delat med sig att jag var en jävligt dålig förebild här med pattarna. Så det ber jag om ursäkt för. Så jag ber om ursäkt för att jag fixade pattarna här på gamla dar, sade Gynning i podden enligt Nyheter24.

Ingreppet som gick fel

Men hon delade även med sig av ett annat ingrepp, som gått lite fel.

Inför en Elle-gala så injicerade Gynning sina händer på inrådan av en läkare, men det gick inte som planerat.

– Jag hade injicerat så mycket Restylane i händerna, så att de svullnade upp och blev Barbiehänder. Jag har ju väldigt så här finlemmade händer. Så jag hade liksom bullar upptill, säger Gynning i podcasten enligt Nyheter24.

Det hela löste sig dock och händerna återfick sin vanliga form.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!