Carolina Gynnings intima sexkrav – så vill hon ha det: ”Får ångest annars”

Carolina Gynning är en av våra allra största kändisar idag, och få har så många järn i elden samtidigt. Skådespelare, poddare, modell, konstnär, videobloggare – och mamma.

Dessutom uppdaterar den 43-åriga skånskan frekvent sin Instagram där hon bjuder sina drygt 400 000 följare på allehanda bilder från sin till synes underbara tillvaro.

Carolina Gynning är känd för att vara väldigt frispråkig, och i en längre intervju med Amelia berättar Carolina ordagrant om hur viktigt sex är för henne.

Carolina Gynning är ständigt aktuell, nu senast efter att ha fått en roll i väldigt omtalade och prisade Ruben Östlund-filmen Triangle of Sadness.

”Dömer inte”

I Triangle of Sadness spelar Carolina flickvän till en rysk oligark, Ludmilla. En karaktär som enligt Gynning själv inte ligger så långt ifrån hennes egen personlighet.

– Det är en ganska stor likhet med mig. Jag tar inte så hårt på grejer, dömer inte och är väldigt öppen. Det där svenska, att allt ska vara perfekt, finns inte i mig. Saker kan vara lite som de vill. Lite ”go with the flow”, säger Carolina Gynning till Amelia.

”Får mer ångest”

Gynning berättar också om sin relation till pojkvännen Viktor Philipson.

– Jag affirmerade till universum att jag ville ha en partner som inte håller tillbaka. Någon som tycker att alla galna och roliga saker bara är härliga. Det är Viktor, säger Carolina till Amelia.

När pojkvännen inte finns nära till hands så åker sexleksakerna fram.

– Är jag inte med min kille kan jag använda dem. Jag mår mycket bättre med ett frekvent sexliv. Om jag inte får orgasmer blir jag surare och får mer ångest, allt. Det man säger på skämt om bittra gamla kärringar som inte fått något på länge, det stämmer, förklarar Carolina Gynning.

Snacka om att bjuda på sig själv!