Carolina Gynnings nya bild får följarna att tappa hakan – bara två månader efter förlossningen

Idag är Carolina Gynning en av våra mest kända kvinnor. Den 42-åriga skånskan har hunnit med det mesta i karriärväg, men har också hunnit skaffa sig en familj längs vägen.

För mindre än två månader sedan födde Carolina sitt tredje barn, dottern Vilda. Men som ofta är med Carolina Gynning är det full fart framåt, och nu visar hon upp sig i storform kort efter förlossningen.

Bilden har nu fått många av hennes följare att reagera.

Skådespelare, sångerska, dokusåpakändis, influencer, konstnär, bloggare… Det är stört omöjligt att sätta en etikett på mångsysslaren Carolina Gynning, men sedan snart två månader tillbaka kan hon också titulera sig själv trebarnsmor.

Två barn sedan tidigare

Gynning har sedan tidigare två barn, födda 2012 och 2014, och nu även dottern Vilda tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson.

En graviditet är tuff på många olika sätt, och efter förlossningen är man ofta inne i den så kallade ”bebisbubblan” som nog de flesta föräldrar känner till.

Carolina Gynning är inget undantag, men hon har trots det inte legat på latsidan.

Får följarna att häpna

Under tisdagen lade Carolina upp en bild på sig själv och hunden Snorre, och bilden har nu fått många av hennes följare att häpna över vilken form Carolina befinner sig i, trots att hon nyss fött barn.

De positiva kommentarerna lät inte vänta på sig.

”Så otroligt söt, och du strålar i vanlig ordning!” skriver en följare.

”Så fint!” skriver en annan.

”Oj, så fräscht!” skriver en tredje.

Vilken superkvinna! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla Carolina Gynning!