Carolina Gynnings vågade fotografering – som får följarna att gnugga sig i ögonen: ”Vad i hela…”

En av våra mest omtyckta kändisar idag är Carolina Gynning. 42-åringen har varit i rampljuset under många år och ägnat sig åt mängder av olika projekt.

Gynning har varit med i dokusåpor, skrivit böcker, gjort musik, målat, agerat programledare, designat smyckeskollektioner, skådespelat i både tv och film. Hon är med andra ord en mångsidig entreprenör med många strängar på sin lyra.

Under alla dessa år har Carolina Gynning samlat på sig en enorm fanskara, och följs idag av över över 355 000 personer på Instagram, som dagligen får uppdateringar från Gynnings extravaganta liv.

Den glada skånskan är aldrig rädd för att vara sig själv. Hon är dessutom väldigt ärlig mot sina hundratusentals följare – och heller aldrig rädd för att bjuda dem på ett skratt eller två när tillfälle ges.

”Men vad i hela…”

Hennes följare är just nu väldigt engagerade i en av bilderna som Gynning lagt upp på Instagram, där hon poserar på en lyxbåt i Grekland med en man fotograferar henne.

Intill bilden förklarar Carolina Gynning att hon är där för spela in en film.

”Från igår som min karaktär Ludmila på lustjakten Christina O!” skriver hon under bilden. Mannen som tar fotografiet spelar Gynnings man i filmen.

Men Carolinas följare reagerar ändå starkt på bilden.

”Bilden väcker så många frågor” skriver en följare.

”Men vad i hela friden är detta?” undrar en annan.

”Är jag den enda som tänker: Fy fan vad kallt” skriver en tredje.

View this post on Instagram

Let the sun shine ❤️🙌❤️

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Storfilm med Ruben Östlund

Själva bakgrunden till bilden är, som Carolina själv skriver, att hon medverkar i Ruben Östlund-filmen Triangle of sadness, som beräknas ha premiär under 2021.

Ruben Östlund är en av Sveriges hetaste regissörer just nu och har bland annat gjort de prisbelönta filmerna Turist (2014) och The Square (2017).

Utöver Gynning så är Woody Harrelson, Camilla Läckberg och Henrik Dorsin med i filmen.

Vad tycker du om Carolina Gynning? Tyck gärna till i kommentarsfältet, men tänk på att hålla god ton!

Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får ta del av Carolina Gynnings senaste projekt!