Den här bilden sprids nu som en löpeld på nätet på grund av snuskiga detaljen – men kan du se den?

Ibland är inte saker och ting som de verkar. Man kan behöva titta 1, 2 och 3 gånger innan det till fullo går att greppa vad det egentligen är som man ser. Det är helt enkelt inte alltid som man ska lita på vad hjärnan säger en vid första anblick av något.

Det här är nog en av anledningarna till att roliga eller spektakulära bilder och videos i dag kan spridas blixtsnabbt på nätet. Något som läggs upp i exempelvis Australien kan bara minuter senare få oss här i Sverige att skratta. Det där är ändå ganska fascinerande!

Det var för en tid sedan som den här lite luriga bilden (nedan) lades upp på sajten Reddit – och den fick omgående enorm uppmärksamhet och stor spridning. Många har skrattat hysteriskt åt vad som fångats på fotot.

Egentligen inget konstigt

Användaren som publicerade bilden skrev: ”Min kompis la upp en ny profilbild och alla var tvungen att titta både en och två gånger.

Kan du se varför alla reagerar? Jag kan hinta om att det är lite snuskigt, som det ser ut, utan att egentligen vara det över huvud taget.

Reddit/Summerie

Vid första anblick tror jag nästan alla av oss ser något annat än vad man uppfattar efter att noggrant ha studerat bilden. För egentligen är det ju inget konstigt med den!

Men oj, vad han skrevar!” eller ”Varför ligger det en annan man där under?”, tänker nog somliga efter första ögonkastet. Inte jag, så klart – jag är en mogen person … haha!

Var inte blyg nu, DELA gärna vidare den här artikeln, så kan du nog bjuda dina vänner på ett extra skratt i dag!