Denise unika badkar: En kasse från Ullared

Man tager vad man haver, lyder det gamla ordspråket och det stämmer verkligen in på 19-åriga Denises badlösning. Under ett besök hemma hos en vän blev hon sugen på att bada badkar, men då det inte fanns något badkar tillgängligt tog Denise helt enkelt vad som fanns – en Ullared-kasse, skriver Expressen.

Kassar är till för att bära saker i, det skulle de flesta av oss vara överens om. Men en kasse kan fylla ännu fler syften – bara man är lite kreativ. Ta 19-åriga Denise Ydrestrand, till exempel.

”Den var perfekt storlek”

Denise var på besök hemma hos en kompis och blev helt plötsligt väldigt, väldigt badsugen. Men till hennes stora förtret fanns det inget badkar. Då tog hon helt enkelt saken i egna händer.
– Jag har alltid gillat att bada, men jag har inget badkar. Den här dagen var jag hemma hos en kompis, som inte heller har något. Först tänkte jag låna hennes barns badbalja men den var lite för liten. Så hade hon den här Ullared-kassen, den var ju i perfekt storlek, säger Denise Ydestrand till Expressen.

Ger varma rekommendationer

Denise var väldigt nöjd med sin badkars-lösning, trots att storleken inte var helt fullskalig.

– Ja, det fungerade väldigt bra. Det blir lite hårt eftersom man sitter på golvet. Det kan läcka lite ur sömmarna men annars håller sig vattnet inne ganska bra, säger Denise Ydrestrand till Expressen.

Denise lade upp bilder på sitt badande på nätet, där hennes lösning fått mycket positiv uppmärksamhet, och Denise rekommenderar andra att prova och kommer själv att bada på samma sätt igen.
– Ja, jag måste bara komma på ett sätt att göra det lite mer bekvämt, säger Denise Ydrestrand till Expressen.

Vilken genidrag av Denise, som lyckades stilla sitt badbehov med de medel som fanns! Tryck nu på DELA-knappen så att fler får se detta!