Flytta in i öl-drömmen: Nu är unika bärs-huset till salu – bira i taket, på golvet och längs hela väggarna

Att njuta av en kall öl är det många som tycker om. Det är något speciellt med att veta att man är ledig och kan öppna en iskall bira direkt från kylskåpet.

På senare år har det dessutom blivit allt mer populärt att bygga sig en liten bar eller liknande hemmavid, så man har en liten öl-hörna hemma.

På så vis blir den där lördagsölen ännu mer speciell. Men få av oss skulle bygga ett helt hus kring temat öl, men det är exakt ett sådant hus man nu kan köpa.

Älskar du öl över allt annat här världen och har cirka 900 000 kronor till övers?

Då kan det här öl-palatset bli ditt.

Samlade ölburkar i 16 år

Lägenheten som nu är till salu ligger i sydvästra Florida, är 76 kvadratmeter stor och har två sovrum och två badrum.

Den tidigare ägaren var en gammal krigsveteran som nu avlidit. Under de 16 år han bodde i lägenheten samlade han dock på sig tusentals ölburkar av märket Budweiser.

De ölburkarna pryder nu väggar och tak i lägenheten, överallt utom i badrummen.

I och utanför lägenheten finns också flertalet skyltar från det populära ölmärket, som en liten hint om vad som finns på insidan.

Lovat att fylla kylen med öl

Bostadsannonsen, som sköts av mäklarfirman Kearney & Associates Realty, har blivit oerhört populär och nått hela vägen till tillverkaren av Budweiser, som heter Anheuser-Busch.

De har lovat att hålla kylen i lägenheten ständigt fylld med öl om man köper lägenheten i befintligt skick och lovar att inte ta bort alla öl-prydnader.

– Vi har sett en del märkliga hushåll genom åren men ingenting som detta, säger Kristen Adams-Kearney på mäklarfirman, till Daily Mail.

Känner du någon som borde slå till på detta palats för öl-älskare?

Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!