Frun klagar på smärtor i underlivet – läkarens fynd i hennes vagina får maken att kräva skilsmässa

Att vara otrogen mot sin partner är aldrig okej, under några som helst omständigheter. Det är ett svek mot ens partner och om man nu känner att man hellre vill vara med någon annan så är det alltid bättre att göra slut istället.

Trots att de flesta skulle vara rörande överens om ovan rader så sker otrohet till och från i förhållanden.

Då kan det vara skönt att få läsa eller höra om fall där den otrogna partnern blir påkommen under pinsamma omständigheter – precis som i det här fallet.

Det är i tv-programmet ”Sex sent me to the ER”, vilket betyder ”Sex skickade mig till akuten” på svenska, som den här historien uppdagades för allmänheten.

Programmet handlar om fall där patienter tvingats uppsöka akuten efter märkliga sex-eskapader. I själva programmet spelas patienter och anhöriga av skådespelare men händelserna är hämtade ur faktiska läkarjournaler.

Märklig smärta i underlivet

Frun klagade på smärtor i underlivet, så paret åkte in till akuten för att undersöka saken.

Paret berättade öppet att de inte haft sex på flera veckor och att ingen av dem hade någon aning om vad som orsakat smärtorna.

Läkaren bestämde sig då för att göra en undersökning för att se om han kunde se vad som var fel, eller om det skulle krävas fler prover.

Drog ut gammal kondom

Men läkaren behövde inte ta några prover. Inuti kvinnans vagina hittade läkaren nämligen en använd kondom – till fruns stora förtret.

Det visade sig att paret inte använt kondom på flera år eftersom maken steriliserat sig.

Bildkälla: Youtube

Kondomen hade istället använt när frun varit otrogen mot maken.

Här nedanför kan du se hela klippet (på engelska).

Rätt åt den idiotiska frun – eller hur!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!