Äckel skickar skamlig fråga till Lina, men hennes klockrena blåsning får nätet att jubla

När det är någon som trakasserar dig och är jobbig så är det mest kraftfulla motmedlet sällan att bara skrika och vara otrevlig tillbaka.

Att komma med en smart kontring som verkligen sätter den andra på plats är många gånger det klart mest effektiva.

Det var precis vad Lina gjorde när hon kontaktades av ett äckel. Om det här hänt på riktigt eller inte kan vi tyvärr inte svara på, men oavsett så är svaret helt klockrent!

Under den senaste tiden har det varit en stor samhällsdebatt om mäns sexuella trakasserier mot kvinnor. Det har nog ingen missat. Det har målats upp stort inom medierna, vilket så klart är bra. Det här är något som måste tas på största allvar.

Den välkända Metoo-kampanjen startade i USA, men spreds relativt nyligen till Sverige och en del andra länder. Det har verkligen öppnat mångas ögon för vilka problem som finns inom samhället.

Bara att hoppas att det här leder till att allt fler män börjar respektera kvinnor hädanefter. Att trakassera någon annan är givetvis aldrig någonsin okej!

När någon väl är otrevlig eller dum mot dig så är det bästa motmedlet sällan att skrika otrevligheter tillbaka. Det är oftast betydligt bättre att komma med en smart revansch som verkligen sätter puckot på plats. Det brukar vara mest effektivt i längden.

I och med att internet är en så stor del av vår vardag så sker många av trakasserierna online och via mobiler. Då är det främst unga tjejer som drabbas.

Skickar roligt svar

Den här bilden (nedan) visar på ett exempel hur en del män kan inleda konversationer med yngre kvinnor. Man försöker inte ens föra ett samtal, utan omgående blir innehållet sexuellt. Och direkt otrevligt.

Tydligen är det en tjej som heter Lina som fick det här meddelandet skickat till sig i en mobil-app. Om det hänt i verkligheten eller inte vet jag inte, men oavsett så tycker jag att det här är värt att skriva om.

Mannen ber direkt henne att skicka nakenbilder på sig själv. Genom att svara ”Visst” så får hon sannolikt äcklet att tro att han ska få som han vill.

I stället skickar hon strax därefter en bild på en nakenkatt, så kallad Sphynx. En riktig blåsning, med andra ord!

Samtidigt är det ju på sätt och vis en nakenbild. Beror lite på hur petig man vill vara!

Oavsett så gissar jag att det här gav mannen en käftsmäll. Han förstod nog att det här var fel tjej att jävlas med. Linas svar är dessutom riktigt roligt, tycker jag!

Dela om du också gillade tjejens svar till äcklet!