Hanna köper snygg baddräkt på nätet – men resultatet får tusentals att skratta högt

En av de stora fördelarna som internets utveckling fört med sig är att man numera kan shoppa billiga grejer hemifrån. Du behöver inte ens lämna sängen och sticka iväg till affären – såvida du har tillgång till nätet så kan du komma åt det mesta.

Men emellanåt kan man få betala ett bittert pris – utöver själva kostnaden – om man väljer att beställa exempelvis kläder från Kina.

Det här med storlekar, färger och kvalitet kan tyvärr göra en väldigt besviken. Speciellt om man väljer någon av de stora billighetssidorna.

Visst kan man acceptera att pris och kvalitet går hand i hand, men problematiken när man beställer kläder från Kina är att storlekarna kan skilja sig åt – betänkligt. Det blev svenska Hanna, 21, varse för lite över ett år sedan, vilket Nyheter24 då var först med att rapportera.

”Inte ens samma modell”

Hon skulle snart resa utomlands och hade därför beställt en ny baddräkt från den stora och billiga shoppingsajten AliExpress. Det hela skulle dock visa sig bli ett misstag – när paketet till slut kom hem till Sverige.

– Jag fick hem den i fredags och blev jätteglad, tills jag öppnade paketet och såg baddräkten. Det enda som stämde var färgen och motivet, men annars var det inte ens samma modell. Det var tur att den var billig, sa Hanna till sajten.

Bildkälla: Privat/Facebook

Inte nog med att det visade sig vara fel modell jämfört med den som sidan gjort reklam för – storleken var dessutom helt åt fanders. Trots att hon hade beställt medium, så kunde man tro att baddräkten var tänkt för en 1-åring.

– Det var definitivt inte storlek medium, men jag försökte ändå testa den – men eftersom det inte ens var stretch så fick jag knappt på den över låret.

Bildkälla: Facebook/AliExpress

”Många som har hört av sig”

Hanna valde att dela med sig av det hela i en stor grupp på Facebook. Där möttes hennes lite komiska berättelse av både skratt och starka reaktioner.

– Jag tyckte att det var så himla roligt eftersom det var så stor skillnad så jag ville dela med mig av det och de verkade också tycka att det var kul. Dock är det många som har hört av sig och vill köpa den till sina barn, så jag kanske får iväg den, sa hon till Nyheter24.

Tryck nu på dela-knappen om du också fnissade! Eller tagga någon som är helt besatt av nätshopping!