Här är linslus-fiskmåsen som blivit känd över hela världen

Det är något med dolda kameror och djur!

Vi har tidigare skrivit om vad som sker i naturen när ingen ser på, men nu har det kommit nya exempel.

Från centrala London av alla platser – och nu de här fåglarna har nu blivit en succé världen över.

För om du skulle köra bil i Englands huvudstad inom kort bör du hålla dig extra noga till alla trafikregler. Den här fiskmåsen (nedan) verkar nämligen se allt. Han testar livet som Londons sötaste trafikreporter – och har nu blivit viral.

Haft med sig en kompis

Fågeln har börjat dyka upp på plattformen precis framför en trafikkamera längs en motorväg i London. Fiskmåsen verkar dessutom inte ha några planer på att sluta. Den dök upp första gången 30 april och har sedan dess kontinuerligt kommit tillbaka.

Något som uppskattats av trafikledningen och deras många följare. Twitter-kontot ”FtL Traffic News” har varit flitiga på att uppdatera vid så gott som varje besök från fågeln, som dessutom har haft med sig en vän.

Nedan kan du se några bilder och en kort video om de härliga påhälsningarna!

Twitter
Twitter
Twitter

Fågelns optiska illusion

Fåglar kan verkligen överraska oss med sina påhitt. Just vad gäller fallet kameror så skrev vi för en tid sedan om en pippi som dök upp i en dold kameras blickfång och såg ut att sväva fram.

Det hela var dock en optisk illusion. Fågelns vingar synkroniserade nämligen perfekt med den hastighet i vilken kameran tog bilder.

Se nu det fascinerande klippet här nedanför!

Jag blev på riktigt gott humör av detta! Tryck nu på dela-knappen för att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!