Här är nya pillret – som gör dig dyngkåt

Från och med att man kommer i puberteten kommer man som människa att handskas med sexlust på ett eller annat sätt. Sexlusten ser naturligtvis annorlunda ut för alla människor och förändras sannolikt även över tid, men för kvinnor minskar den ofta med åldern, framför allt efter klimakteriet. Men nu finns ett piller som gör kvinnor kåtare, skriver The Sun.

Det är pillret Libicare som testats vid Palacios Institute of Women’s Health i spanska Madrid. Forskare kom där fram till att pillret har en positiv effekt på både män och framför allt kvinnors sexlust.

Bildkälla: Pxfuel

Kände sig upphetsade

Forskarna lät 29 kvinnor äta pillret två gånger om dagen i två månader. Resultatet visade att kvinnornas sexualdrift hade ökat med 25 procent i snitt. Framför allt var det lusten som upplevdes som starkare, kvinnor var helt enkelt mer upphetsade. Enligt studien så ökade även kvinnornas orgasm-frekvens.

Innehåller kryddor

Libicare är ett kosttillskott som innehåller bockhornsklöver, som ofta används i bland annat indisk matlagning. Det är sedan länge känt för att öka mäns sexualdrift, men nu kan man alltså se att det även har en positiv effekt på kvinnor, enligt BMC Women’s Health.

Vilken dröm, nu kan man njuta även fast man blivit lite äldre! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!