Här är vågade plagget som skulle få hela släkten att rodna vid julbordet – titta nu när hon vänder sig om

Här är vågade plagget som skulle få hela släkten att rodna vid julbordet – titta nu när hon vänder sig om

Nu när julen står för dörren så är det dags att börja pynta med juldekorationer. Huset, både in- och utvändigt, kan pyntas i julens röda och gröna färger. På senare år har dock folk börjat ta det här med julpynt till helt nya nivåer – och frågan är om inte denna trend är den vassaste hittills. Den har nämligen fått folk att rodna och skratta på samma gång!

Det är Instagram-användaren Davison som är upphovsmakare till den, minst sagt, vågade trenden. Trenden har släppt lite på det traditionella kring julen med tomteluvor och liknande, utan fokuserar istället på de kroppsdelar man vanligtvis försöker dölja.

Visa upp sina egna julskinkor

Trenden går helt enkelt ut på att lämna rumpan bar, det vill säga att man ska visa upp sina egna julskinkor.

Det enklaste sättet att göra detta på är enligt Davison själv att välja ett par tunna byxor eller leggings som man helt sonika klipper hål i för att lämna rump-partiet fritt.

Många hakar på rump-trenden

Trots att tilltaget att visa upp rumpan i jul kan tyckas vara en gnutta infantilt så verkar trenden verkligen ha tagit fart.
Jag älskar det här sååå mycket, måste nog testa själv”, skriver en besökare på Davisons konto.
Briljant sätt att juldekorera”, tycker en annan.

Även om det är lite barnsligt så visst fnissar man åt detta med att visa rumpan. Visst, det är kanske inget man knatar runt på stan med eller har på sig på julbordet med tjocka släkten, men väl hemma så kan man ju bjuda sin bättre hälft på lite rumpa!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det senaste julmodet!