Här släpper meterologen högljudd prutt – mitt i väderrapporten

Att släppa väder, eller prutta som det också heter, är bland det mest naturliga kroppen kan göra – oavsett om vi vill erkänna det eller inte. Dock är det något man oftast gör när ingen annan är i närheten, till exempel på toaletten.

Dock kan det vara allt annat än lätt att hålla tillbaka en prutt när det väl börjar trycka på. Speciellt om man ätit något som framkallar gaser, då kan man bli riktigt svullen och man kan råka släppa sig trots att det verkligen inte är meningen.

Att som barn skratta åt pruttar brukar kallas för kiss- och bajshumor och något som man inte ”får” skratta åt som vuxen. Trots det är det ändå svårt att hålla sig för skratt när någon råkar släppa väder vid helt fel tillfälle.

Råkar släppa högljudd brakare

Det var exakt vad som drabbade den här stackars meterologen från amerikanska Alabama.

Mitt i en väderleksrapport så råkar meterologen släppa ifrån sig en riktigt högljudd brakare, som hörs klart och tydligt för alla tv-tittarna.

Bildkälla: Youtube

Lyckas fortsätta sändningen

Trots det minst sagt pinsamma misstaget är meterologen professionell och lyckats fortsätta sändningen utan att börja skratta eller rodna.

Man får ändå säga att det är modigt av mannen att fortsätta sändningen trots det högljudda misstaget.

Bildkälla: Youtube

Se – och framför allt lyssna – på hela klippet här nedanför!

Ibland kan man inte hålla sig helt enkelt, och vi får hoppas för meterologens kollegor i studion att brakaren lät mer än vad den luktade!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag – det kommer de garanterat att uppskatta!