John har druckit 2 000 öl – på 200 dagar: ”Förbättrat mitt liv”

John har druckit 2 000 öl – på 200 dagar: ”Förbättrat mitt liv”

Att njuta av en kall bira när det blir helg är vi nog ganska många som gör. Det indikerar att nu är man ledig och behöver inte tänka på jobb under ett par dagar.

Britten John May, 25, har dock valt att ta det hela ett steg längre. Under 200 dagar siktade han på att dricka hela 2 000 öl, och lyckades, skriver Ladbible.

Det är alltid viktigt att dricka ansvarsfullt, på Humorbibeln uppmuntrar vi ingen att ta efter samma utmaning!

I lördags nådde John May sitt mål, att dricka tio öl om dagen i 200 dagar.

Bild: TikTok

Så mycket kostade det

Att dricka sådana mängder kostar såklart, och John räknar med att ha spenderat runt 8 000 pund på sitt äventyr, vilket motsvarar ungefär 97 000 svenska kronor.

Kalorimässigt så har John räknat ut att han druckit cirka 360 000 stycken under sina 200 dagar.

John har publicerat sin resa på TikTok och samlat på sig närmare 140 000 följare under dessa 200 dagar, vilket har gjort att han kan leva på sina sociala medier.

– Det har förbättrat mitt liv, helt klart. Istället för att kliva upp och jobba varje morgon så kan jag nu välja när jag jobbar och på samma gång volontärarbeta mycket mer, säger John till Ladbible.

Bild: TikTok

Funderade på att ge upp

Men i början var det allt annat än enkelt, då han inte hade några följare och inte kunde tjäna pengar på sitt öldrickande.

– Det var en period då jag undrade om det var värt det men nu kan jag säga att det definitivt har varit det. Jag har ju dessutom hjälpt en hel del pubar längs vägen, säger John till Ladbible.

Nu planerar John att ha en vit vecka där han håller sig undan biran.

Här nedanför kan du se när John dricker sin 2000:e öl.

Vilken kämpe!

Tryck nu på DELA-knappen om du också älskar öl!