Jonna, 29, trotsar svenska kylan med iskallt bad – men se nu när hon kliver upp ur vattnet

Nu är november snart till ända och vintern har slutligen lagt sig över vårt avlånga land. Trots kylan så är den svenska vintern något av det vackraste som finns. När snön täcker marken och träden och solen får allt att gnistra i den krispiga luften så kan man inte göra annat än att le. Dock gäller det att pälsa på sig ordentligt när vintern kommer, för att man inte ska frysa. Någon som dock helt trotsar kylan, ja rentav omfamnar den, är Jonna Jinton. Ta till exempel det här klippet, där hon badar i en frusen sjö.

Jonna Jinton är bloggerskan som flyttade från Göteborg till lilla Grundtjärn utanför Örnsköldsvik för att leva i den vackra, svenska naturen. Där ägnar hon sig åt det hon älskar mest av allt – att skapa.
– Naturen är för mig det viktigaste jag har. Det är därifrån jag får all inspiration, har Jonna sagt till Expressen.

Bildkälla: Youtube

Trotsar naturen – hoppar i vattnet

I ett av Jonnas mest uppmärksammade klipp kan man verkligen se hur mycket hon älskar att vistas i naturen. För att känna sig mer kraftfull badar Jonna i en frusen sjö.

Bildkälla: Youtube

Setts av miljontals

Klippet där Jonna, helt orädd, kliver ned i en isvak, har setts över sex miljoner gånger. När man ser det vågade, men också stillsamma och vackra, klippet, förstår man varför. Det känns verkligen rofyllt när Jonna bara kliver ned under vattnet.

Bildkälla: Youtube

Se hela det underbara och inspirerande klippet här nedanför!

Vilken häftig kvinna! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får inspireras idag!