Ju mer du väger, desto fler gratisöl får du: Här är baren med världens bästa erbjudande

För att locka besökare så brukar barer ha specialerbjudanden emellanåt, ofta kallade happy hour där man kan dricka något starkt till en bra peng. Men frågan är om en bar någonsin haft samma happy hour-erbjudande som Fusion Club i Dubai nu har – där får man nämligen mer gratisdricka ju mer man väger, skriver brittiska Metro.

Bär du omkring på några extrakilon och planerar en semester i Dubai? Då kan ett besök på klubben Fusion Club kanske vara aktuellt. De bjuder nämligen på alkohol enligt din vikt.

Ett kilo värt en krona

När man kommer in på baren, som ligger vid ett lyxhotell, så får man välja mellan att väga sig på en våg eller att bara skriva upp sin vikt på en lapp som man lämnar över till bartendern. För varje kilo man väger får man en dirham, som är den lokala valutan. Så om man väger 85 kilo får man gratis öl och drinkar till ett värde av 85 dirham, vilket motsvarar ungefär 220 svenska kronor.

Bildkälla: Shutterstock

”Bra att gå upp i vikt”

Barens erbjudande går under parollen ”det är bra att gå upp i vikt”.
– Vi tror på att skilja oss från alla andra krogar och hotell genom att göra våra gäster glada. Vi har ofta olika, galna erbjudanden varje månad som brukar glädja både män och kvinnor. Vi ställer aldrig några frågor om vikten gästerna anger, utan vi litar på dem, säger vice restaurangchef Mr Baburaj till Metro.

Erbjudandet skulle egentligen ha gått ut i augusti, men då det blev en så stor succé kommer de fortsätta med erbjudandet hela året ut.

Hit skulle man ju åka! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen!