Anna trakasseras av snuskgubbe på nätet – klockrena revanschen får honom rasande

Det finns tyvärr skrämmande många idioter och snuskiga äckel på nätet. Precis som det, å andra sidan, finns många godhjärtade och trevliga människor. Tack och lov så är nog de sistnämnda en majoritet. Det får man i alla fall hoppas!

Om man ger sig ut på olika forum eller dejtingsajter finns det dock en viss risk att man får kontakt med människor som främst är ute efter att utnyttja en. Kvinnor är extra utsatta och det är givetvis för jävligt att de inte ska kunna vara sig själva bland främlingar utan att trakasseras.

Det var för en tid sedan som den stora debatten kring ”#metoo” blossade upp. Då lyftes på fullaste allvar frågor och diskussioner om mäns många gånger vidriga beteende mot kvinnor.

Jättebra att det fick komma fram, tycker jag – och det var dessutom många som helt riktigt fick skämmas efter att diverse skandaler kommit fram.

Att vi ska behandla våra medmänniskor väl – det är ju en självklarhet. Det behöver man inte vara en inbiten feminist för att tycka! Vi måste alla respektera varandras privatliv och kunna ta ett nej. Att trakassera, eller antasta, andra personer är aldrig någonsin ett okej beteende.

Ger klockrent svar

Som drabbad man kan svara upp på många olika sätt. Jag lägger ingen värdering i hur eller vad man gör, men häromdagen fick jag höra om en tjej vid namn Anna som jag tycker gav ett klockrent svar till en gubbe som ville se henne naken.

Kvinnan på bilden har inget med den här berättelsen att göra.

Det är inget direkt komplicerat, utan genialt i all sin enkelhet.

Huruvida det hela hänt på riktigt, eller om det är påhittat, vet jag inte. Det lutar nog åt att det hela är fiktivt. Men oavsett hur det ligger till så tycker jag dock att det är riktigt roligt. Givetvis inte mannens beteende, utan Annas klockrena svar!

De ska ha fått kontakt via nätet och sedan börjat skriva till varandra privat. Omgående förbyttes då den här killens beteende dock från trevligt till jobbigt och påträngande.

Det tog inte långt tid innan han började tjata om att få en bild utan kläder.

Men kolla nu Annas svar här nedanför – i sin helhet!

Efter att hon skrivit ”Jodå” väntade sig nog killen något avklätt, men i stället fick han en bokstavligt talat en bild utan kläder! Helt enkelt ett tomt klädstreck. Haha!

Mannen blev genast rasande och den här konversationen var därmed över! Om vi säger som så att Anna nog klarar sig utan honom, så är nog det ingen överdrift!

Jag fick mig ett riktigt gott skratt av det här svaret! Så klockrent i all sin enkelhet! Snåla inte nu, tryck på DELA om du håller med och tycker att mannen fick precis vad han förtjänade!