Miljöaktivisterna trakasserar bonde – stenhårda hämnden får hela nätet att koka

Miljöfrågan har aldrig varit en hetare potatis än just nu. Det är många miljövänner som menar att det är bråttom att göra drastiska åtgärder för att minska våra utsläpp, medan andra menar att rädslan är något överdriven.

Klart är i alla fall att vi behöver bli bättre på att ta hand om vår planet – att det debatteras friskt kring miljön kommer göra gott i det långa loppet.

Det gäller dock att inte gå för långt i sin strävan, framför allt måste man hålla sig inom lagens ramar.

När man kämpar riktigt hårt för någonting kan det kanske vara lite svårt att veta exakt var gränsen för saker och ting går, men att bryta mot lagen är aldrig okej. Det gjorde en grupp miljöaktivister som – utan tillstånd – tog sig in på en bondes ägor för att protestera mot genmodifierade livsmedel, skriver sajten The Funny Beaver.

Vägrade lämna ägorna

Miljöaktivisterna slog upp tält och förde en hel del oväsen, till bondens stora förtret.

Bonden uppmanade aktivisterna att lämna hans ägor men när de vägrade bestämde sig bonden för att mota bort dem från hans tomt på sitt eget vis.

Bildkälla: Youtube

Flydde fältet illa kvickt

Bonden hämtade sin traktor och fäste sedan en latrintank bakom den, åkte bort till demonstranternas ”läger”.

Sedan öppnade han latrintanken och sprutade ned aktivisterna med bajs och kiss, vilket fick aktivisterna att fly fältet illa kvickt.

Dessutom fick han ju gödsla sin mark på samma gång, vilket nog besparade bonden en hel den tid.

Klippet får nätet att koka

Den, inte helt fräscha, revanschen filmades och laddades upp på nätet, där den nu setts av nästan två miljoner människor.

Åsikterna går isär, vissa menar att bonden gjorde helt rätt som jagade bort aktivisterna från sin tomt medan andra menar att han nog kunde löst situationen på ett lugnare sätt.

Se hela klippet här nedanför!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=hgOtVe9AgX0

Vad tycker du om bondens revansch?

Tryck gärna på DELA-knappen, så att fler kan få ta del av det här klippet!