Mystisk främling går plötsligt till attack i hiss, se nu kvinnans hämnd när idioten får vad han förtjänar

Vi lever i en värld där det finns otroligt mycket gott och mängder av fina personer – men dessvärre får vi också dras med en del idioter som vägrar att respektera sina medmänniskor.

Dagligen läser man om rån, våldtäkter, misshandlar och andra hemskheter – och det är svårt att förstå hur somliga personer kan begå sådana handlingar mot andra.

Är det något som jag hade velat så är det att vi började bli mer vänliga mot varandra.

Speciellt kvinnor är extra utsatta, men i efterdyningarna av #metoo har debatten om vissa mäns våld och trakasserier väckts – och det känns i alla fall som ett steg i rätt riktning.

Det är inte lätt att diskutera hur man bör agera när man utsätts för en annan människas dårskap eller idioti. Det är sällan det finns rätt och fel. Ska det vara okej att svara med våld? Ja, i vissa situationer får man nog anse att det är berättigat.

Det är oavsett kluriga frågor, men vad allt måste landa i är att den som beter sig illa ska straffas – helst av rättssystemet – och då inte kunna fortsätta med sina kriminella eller kränkande handlingar.

En kvinna som dock tog saken i helt egna händer – och som hyllats av miljontals på nätet – är en kvinna som gick in i en hiss. Sekvensen fångas av en dold övervakningskamera.

Sekunden innan hissdörren stängs tränger sig en man in mellan dörrarna och hissen börjar sedan åka. När den lilla kvinnan sedan ska gå av så går främlingen till attack bakifrån.

Youtube

Om han är ute efter att råna henne eller trakassera på annat sätt är lite oklart – för han kommer inte så långt med sitt överfall. Idioten har nämligen gett sig på helt fel person.

Kolla bara in klippet nedan! Snacka om att han får smaka på sin egen medicin – och det hela slutar med att mannen får fly i panik!

Det kanske inte är så klädsamt, men jag blir i alla fall lite nöjd inombords när jag ser den oväntade reaktionen på mannens attack.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/5Nj9Eh17VhQ” /]

Det råder delade meningar huruvida klippet är på riktigt eller iscensatt, men oavsett så sänder det en signal som jag tycker är viktig för omvärlden! Man ska aldrig ge sig på någon på det här sättet, men gör man det så får man också ta konsekvenserna!

Sänd nu ett viktigt budskap, DELA vidare om du tycker att den här kvinnan gjorde rätt som gav mannen en dos av sin egen medicin!