Nya sommartrenden: Folk förverkligar sin pool-dröm – genom en vanlig fraktcontainer

Har du någonsin tänkt på att man kan ta tillvara på gamla containrar?

Annars står de mest och skräpar, blir slitna, äckliga och oanvändbara – men vi har faktiskt tidigare skrivit om paret som byggde sitt drömhem av just två containrar.

Nu visar det sig också att man kan använda dem till ytterligare ett klockrent syfte. Det är dessutom extra bra så här under sommaren!

Om någon i din familj skulle komma hem med en gammal container hade du troligen undrat vad tusan som försiggår. I synnerhet om det inte är så att man ska slänga en himla massa saker.

Omvandlar containrar till pooler

De kan dock faktiskt användas till mer än att bara kasta bråte i – och den nya trenden gör sig extra bra så här under sommarmånaderna. Den kan till och med lyxa till hela ens tillvaro!

Nu omvandlar många nämligen fraktcontainrar till underbara utomhuspooler, skriver sajten TotallyTheBomb. Det är dessutom avsevärt billigare än att bygga en pool helt från grunden – och den otroliga fördelen med en container-pool är att den också kan förflyttas.

Hitta bara rätt plats på tomten, så kommer den snart passa som handen i handsken.

En del människor som nu gjort verklighet av den här idén har byggt härliga, upphöjda uteplatser vid sin container-pool. Om så önskas så kan ens bassäng ha fönster, så att man kan kolla in exakt vad som försiggår där under ytan.

Containrarna går att beställa i alla tänkbara storlekar, former och färger.

Man kan dock göra sin helt egen, men då gäller det också att vara noggrann med att skicket är tillräckligt bra. Det kan inte vara vilken risig container som helst, men det förstår nog alla.

Se hur du kan gå tillväga i klippet här under!

Vi vill väl alla ha en egen, skön pool att svalka sig i under sommaren? Det här låter därför som en kostnadseffektiv, enkel och helt klockren lösning! Tryck nu på dela-knappen så kanske vi får se massvis av härliga container-pooler i Sverige inom kort!