Sexleksaken fastnade där solen inte skiner – men här är Emmas klockrena hälsning från sjukhuset

Det är alltid viktigt att tänka på säkerheten när man ska mysa till det i sängkammaren. Oftast handlar det om kondomer, men det gäller faktiskt även om man ska använda sexleksaker, vilket enligt en studie blir allt vanligare.

Det gäller att kunna hantera balansen mellan passion och och sunt förnuft.

Att det kan gå åt skogen om man inte tar det försiktigt fick Emma Phillips från Wallasey i Storbritannien lära sig den tuffa vägen när hon råkade ut för ett oväntat dildomissöde en lördagsmorgon.

Det var 2016 som Emma och hennes kille ägnade sig åt en het och trivsam stund tillsammans när den vibrerande dildon plötsligt ”gled in och försvann” bland Emmas tarmar.

”Den farliga dildon”

Hon berättar själv, i ett uppmärksammat Facebook-inlägg, hur den rosa sexleksaken åkte in där solen inte skiner.

”Det var ett fall av den farliga dildon när en lekstund på lördagsmorgonen resulterade i att jag fick tillbringa dagen på sjukhuset i Wrexham, där de fick operera ut dildon från mitt tarmområde medan den fortfarande vibrerade. Om man inte kan göra det en lördag, när kan man?”, skriver Emma.

Facebook

Tjejen berättar vidare för sajten Ladbible att hon och pojkvännen försökte flera olika alternativ innan man åkte in till sjukhus.

– Han testade att få ut den med handtaget till en köksgaffel, den lär vi inte använda igen, men efter ett tag så insåg vi att den åkt för långt upp. Efter det försökte vi med en grilltång, men när det gått ett par timmar insåg vi att vi var tvungna att åka till sjukhuset. Vi var båda rätt chockade vi det laget, säger hon.

Vibrerade fortfarande

Lyckligtvis så kunde paret se det humoristiska i situationen, men eftersom båda hade druckit blev de tvungna att ringa ett rätt pinsamt samtal för att tillkalla en ambulans.

Mercury Press

Läkarna fick sedan utföra en röntgen medan sexleksaken fortfarande vibrerade där inne.

Det hela slutade med att doktorerna fick genomföra en operation där de förde ner en kamera genom halsen och ner i magen för att kunna se när de sedan plockade ut objektet manuellt.

Efter operationen frågade läkarna om Emma ville behålla den rosa vibratorn. Hon hon avböjde dock vänligt men bestämt.

Emmas pojkvän tog det hela med ro och skrattade mest åt missödet.

– Han är inte så skärrad av händelsen, han tycker mest det är roligt. Nästa gång tycker jag att han får stoppa upp en i rumpan själv och ta en för laget, säger hon skämtsamt till Ladbible.

Det är verkligen härligt med människor som kan bjuda på sig själva som Emma! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!

 

Läs mer om...