Skamlös kvinna skämmer ut sambon i affären, men ofattbara revanschen får nu hela landet att skratta

Att ha högt i tak och kunna skoja om det mesta med sin partner är superviktigt – man måste kunna skratta tillsammans för att leva ett lyckligt liv. Det här paret tog dock skämtandet till en ny nivå.

Kelly Greaves snärtade till sin pojkvän Dale med en ridpiska på skoj i en affär. För att hämnas så lade han ut en ”annons” på köp- och säljsajten eBay.

Men reaktionerna som annonsen fick var inte riktigt med vad han hade räknat med, skriver brittiska The Mirror.

Paret Dale Leeks, 34, och Kelly Greaves, 37, bor i engelska Colchester och ingen av dem hade räknat med att ett av deras små interna skämt skulle skrattas åt av tusentals på nätet.

”Bra skick men något sliten”

Efter att Kelly, på skämt, snärtat till Dale med en ridpiska i en hästaffär bestämde sig den skämtsamme pojkvännen Dale att ta det hela ett steg längre.

Han lade upp en annons på eBay där han jämförde Kelly med en bilannons.

”Hon är i gott skick, men alla delar fungerar inte och det syns att hon är sliten på nära håll. Det är även läckage där bak men det går att plugga igen så slipper man oljudet,” stod det bland annat i annonsen.

Fick bud på 830 000 kronor

Den inte helt smickrande annonsen fick snabbt spridning och hade setts av 81 000 personer inom bara ett dygn. Kelly verkade, trots beskrivningen, vara väldigt populär och buden haglade in – det sista budet låg på hisnande 70 200 pund, vilket motsvarar drygt 830 000 kronor.

Skrattade tillsammans

Dale, som lagt upp annonsen och såg hur populär den var, satt vid sin dator och kunde inte annat än skratta.
– Kelly frågade mig vad det var som var så himla roligt så jag visade henne annonsen och så skrattade vi åt det tillsammans, säger Dale till The Mirror.

Trots de smickrande många, och höga, buden så valde Kelly att stanna kvar hos sin skojfriske pojkvän Dale.
– Vi älskar ju varandra!

Vad härligt det är med par som kan skämta så här tillsammans! Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får skratta åt parets humor!