Svettigt i brallan i sommarvärmen? Här är nya kalsongerna – som svalkar skrev, penis och pung

Få saker är så härliga som riktig svensk sommar! Vi svenskar blir nog extra glada under sommarmånaderna eftersom vi inte direkt är bortskämda med sol och värme häruppe i norr.

Kvällarna är ljusa och ljumma och dagarna är soliga och varma. Men det där med värmen har inte bara fördelar. Det kan ju faktiskt bli för varmt också.

Vissa människor lider verkligen när temperaturerna kryper upp över 25-strecket. Framför allt i de nedre regionerna av kroppen kan det bli riktigt varmt. Men misströsta icke, i alla falla inte om man är av det manliga könet – nu finns nämligen kalsonger som kyler ned hela paketet i sommar!

Produkten heter, påhittigt nog, Snowballs och är inte riktigt en kalsong, utan mer ett inlägg som man stoppar ned i kallingarna för att svalka sina ädlaste delar.

Bra för fortplantningen

Väljer man att köpa deras standardpaket så ingår dock hela två kalsonger och tre uppladdningsbara inlägg.

Bildkälla: Snowballs

För en tid sedan rapporterade vi om en ny pungkylare – och likt den, så har de här otroliga kalsonginläggen dessutom ett allvarligare syfte.

Framför allt ska produkten öka fertiliteten och spermaproduktionen hos män. Studier har visat att temperaturen spelar en viktig roll när det handlar om kvaliteten på spermier – och det blir vanligtvis en ökad produktion i en lite svalare miljö.

Så kyligare skrev i värmeböljan och ökad fertilitet – det här är ju rena rama jackpoten!

Här finns de att köpa

Det kommer att kosta dig 59 dollar, motsvarade drygt 550 kronor – och sedan kan man, om så önskas, köpa till ytterligare ett paket med just inlägg för 4,99 dollar, alltså cirka 45 kr.

Bildkälla: Snowballs

Vill du köpa kyl-kallingarna? Då kan du klicka hem dem här!

Känner du någon som behöver svalka skrevet nu i sommar?

Tagga då den personen på Facebook, eller DELA vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!