TV-stjärnan försäkrar sin unika rumpa för 800 000 kronor

Även om i alla fall jag anser att insidan är det som räknas, så vill de flesta av oss se så bra ut som det bara går.

Det finns massvis av olika sätt att uppnå sitt idealutseende på. Vissa nöjer sig med hur man ser ut, andra tränar och är närmast nitiska med kosten – och somliga väljer att ta till diverse ingrepp för att nå sitt mål.

Det finns givetvis kombinationer av dessa tillvägagångssätt, som för Solci Perez.

Här på Ett gott skratt och Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Genom åren har vi fått läsa om massvis av unika sätt som människor behandlar sina kroppar på. En del vill se ut som drakar, andra bara ha stora bröst medan vissa nöjer sig med att vara så normala som det bara går.

Världskänd

Men för en tid sedan rapporterade sajten Ladbible om något som jag aldrig tidigare hade hört talas om. Eller visste du att man kan försäkra en viss kroppsdel – bara för att man är så otroligt nöjd med den? Jag hade ingen aning, men så är faktiskt fallet.

I alla fall i Argentina. Det här är nämligen något som väderpresentatören Solci Perez fått igenom.

Den 25-åriga kvinnan har blivit närmast världskänd för sin enorma, närmast unika rumpa. Det är massvis av träning och specialkost som ligger bakom den storslagna bakdelen, säger hon enligt sajten.

På kort tid har hon gått upp 10 kilon, som främst koncentrerats till just rumpan.

Den argentinska modellen syns närmast dagligen på TV-kanalen TyC, men Solci Perez har även gjort sig känd för att vara det sydamerikanska landets sexigaste kvinna – en inofficiell titel som hon sannerligen inte verkar skämmas för.

Kan få stor kompensation

25-åringen är mycket aktiv på sociala medier och lägger ofta upp lättklädda bilder som framhäver hennes spektakulära och vältränade kropp. Ofta är fokus på just bakdelen, som ett försäkringsbolag alltså gått med på att försäkra – för sanslösa 72 000 pund, motsvarade cirka 800 000 kronor.

Även om vi inte känner till några direkta detaljer, så innebär avtalet att om något oförutsett skulle hända Solci Perez rumpa, så skulle hon erhålla en rejäl kompensation.

Under det senaste året har TV-stjärnan även börjat delta i en del teaterföreställningar – och för sju uppsättningar av showen ”The Enchanted Island” ska hon enligt Ladbible ha fått omkring 3 miljoner kronor.

Pengar är, med andra ord, inga problem för Solci Perez – och hennes förmögenhet kan i framtiden växa ännu mer. I synnerhet om något skulle hända hennes numer försäkrade rumpa.

Vilken kroppsdel hade du själv velat försäkra? Jag hade nog valt hjärnan!

Tryck nu på DELA-knappen så att alla dina vänner får se det här idag!