Tvåbarnsmamman är kär i sin matta – nu har de gift sig: ”Lägger mig på honom och lättar mitt hjärta”

Vem man blir kär i kan man aldrig styra över. Det är bara att fråga sina vänner hur de träffade sina partners, oftast har de första mötena skett på de mest udda ställen. Man ska givetvis aldrig skämmas för vem man faller för, även om det i extrema fall kan handla om lite udda förälskelser. Som för 28-åriga Bekki Cocksy från engelska Stockport. Hon har nämligen gift sig med sin vardagsrumsmatta, skriver The Sun.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Vissa personer hävdar ju att de har en viss ”typ” eller liknande men det stämmer nog inte – när den rätta väl visar sig spelar det ingen roll om personen i fråga är blond, lång, kort eller vad det nu kan vara. För tvåbarnsmamman Bekki, 28, innebär den rätte hennes egen vardagsrumsmatta.

Bildkälla: Youtube

Maken heter Mat

Bekki köpte mattan, som fått det minst sagt passande namnet Mat, för ungefär ett år sedan, och det sa klick direkt.
– Jag har sagt till alla jag känner hur mycket jag älskar Mat. Till slut blev det en grej där mina väninnor sa till mig att ”om du nu gillar honom så mycket, gift dig med honom.” Så då bestämde jag mig för att göra slag i saken, säger Bekki till The Sun.

Bildkälla: Youtube

Dammsuger honom flera gånger om dagen

Hur tar sig kärlek till en matta då uttryck, blir man ju nyfiken på.
– Jag lägger ned jättemycket tid på att se efter Mat, jag tvättar och dammsuger honom flera gånger om dagen. Så fort jag har lagt ungarna brukar jag lägga mig på Mat och dela med mig av mina innersta känslor. Jag är ju ensamstående så han har blivit min närmaste, säger Bekki till The Sun.

Bildkälla: Youtube

”Kunde inte vara lyckligare”

Nu har det ganska ovanliga paret äntligen gift sig. Vigseln sköttes naturligtvis inne i ett matt-affär.
– Jag kunde inte vara lyckligare, jag ser verkligen fram emot att få fira jul med min man, säger Bekki till The Sun.

Bildkälla: Youtube

Se ett klipp från vigseln här nedanför!

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen för att hylla kärleken!