22-åringen slutade jobba – för att äta skräpmat

Det finns udda jobb – och sedan finns det riktigt udda jobb.

Charna Rowley valde att säga upp sig från sin heltidsanställning – för att fokusera på att äta snabbmat. Den 22-åriga brittiskan sänder nu när hon intar sina enorma och kaloririka måltider – och hoppas med tiden kunna leva på intäkterna från sina videoklipp.

Bild: Youtube/Caters Video

Vi har tidigare skrivit om att man kan tjäna 4 000 kr om dagen – på att glufsa i sig himmelska kakor. Man kan säga att Charna Rowley har anammat en liknande arbetssituation. Hon valde att sluta på sitt administrativa heltidsjobb för att ägna sig åt sitt största intresse – mat.

Hon ska dock inte bli någon kock. Nej, det handlar snarare om att 22-åringen ska kunna ge sig själv tiden att äta så mycket skräpmat som möjligt. Hon vill nämligen bli Storbritanniens största muk-bang-producent.

Fått 5 000 följare på Youtube

Vad innebär då det? Jo, muk-bang är ett internetfenomen med ursprung i Sydkorea som går ut på att äta mat samtidigt som den som äter spelar in sig själv med kamera och talar till sin publik. Det är precis vad Charna Rowley nu helhjärtat satsar på.

Bild: Youtube/Caters Video

Det blir allt från kinesmat till pizza, hamburgare och annat som går under ”hämtmat”. Hittills har 22-åringen fått 5 000 följare som prenumererar på hennes kanal, men klippen brukar få cirka 40 000 tittare. För att fortsätta på sifferspåret så kan det hon äter i videosnuttarna ligga på omkring 5 000 kalorier.

”Jag måste visa hur starkt mitt självförtroende är. Något kan fastna mellan mina tänder eller intill min mun, men tittarna älskar hur rolig jag är”, säger hon enligt Unilad.

Ignorerar elakheterna

Hittills har Charna spenderat över 10 000 kronor på skräpmat till sin kanal, men eftersom det ännu inte generar intäkter, så har hon tvingats ta ett deltidsjobb på en livsmedelsbutik. Målen för framtiden är dock glasklara – att leva på sina matklipp.

Bild: Youtube/Caters Video

Genom åren har den målmedvetna tjejen stött på en del elakheter på nätet då människor bland annat kallat henne för ”fet”. Charna menar dock att hon med tiden lärt sig ignorera den typen av påhopp – och i stället blivit allt mer självsäker i att hennes livsval är det rätta.

Vad tycker du om det här? Gör 22-åringen rätt som följer sin dröm, eller är det fel? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tänker!