25-åringen är kär – i kackerlackan Lisa: ”Hon är hetare än alla kvinnor”

Det finns udda relationer – och sedan finns det extremt udda relationer.

Vi lever tack och lov i en värld där man, inom lagens gränser, får älska vem man vill, men det är omöjligt att inte haja till när man hör talas om en 25-årig man som är förälskad i – och tillsammans med – en kackerlacka som han kallar för Lisa.

Yuma Shinohara, som brinner för att vi ska konsumera mer insekter, menar att hans flickvän är hetare än någon kvinna han någonsin stött på – och den frispråkige japanen drömmer om att kunna älska med henne, skriver The Mirror.

Bild: Facebook/Asian Boss

Vi har tidigare skrivit om Emma som är kär i ett träd och svenske Mathias som blir kåt av naturen – men båda får nog kliva åt sidan när det kommer till oväntade attraktioner. Yuma Shinohara, 25, har nämligen länge varit dödsförälskad – i en kackerlacka.

100% seriös med relationen

Insekten Lisa, som han kallar henne, var japanens första riktiga kärlek. Med bestämdhet så hävdade han också att hon var hetare än någon mänsklig kvinna på jorden.

Deras dejtande var dessutom, enligt Yuma själv, 100 procent seriöst – och han drömde om att kunna ha sex med sin kackerlacka till partner, rapporterar The Mirror, som hänvisar till en intervju med Asian Boss.

Bild: Facebook/Asian Boss

Mannen är en sann förespråkare av att vi bör konsumera mer insekter – som ett alternativ till kött. Bland annat för miljöns skull. Därför var det också en självklarhet för honom att äta upp Lisa när hon dött.

Kackerlackor har korta liv

”Så nu lever Lisa i mitt hjärta och lever vidare som en del av min kropp”, sa han.

”Dagen när hon gick bort var svår, men jag visste att den skulle komma i och med att kackerlackor har korta liv”, menade Yuma.

Han räds inte för att ta upp den sexuella dragningen som han kände när Lisa levde.

”Hon var hetare än alla kvinnor. Jag drömde om att ha sex med henne. Antingen med mig som insekt eller med henne i mänsklig storlek. Jag visste ju dock att det inte gick”, ska han ha sagt, enligt tidningen

Bild: Public Domain Files

Nedan kan du se intervjun med 25-åringen som då pratar om sitt liv som insektsfantast, om att äta sådant som många anser vidrigt – och kärleken till Lisa. Videon är på hela en kvart och japanskan är i text översatt till engelska, men ni kommer säkerligen att förstå en hel del.

Vad tycker du om det här? Ska man äta insekter – eller kanske till och med ha dem som sina partners? Dela vidare artikeln för att berätta om dina tankar!