28-åring hävdar att hon haft sex med över 20 spöken – påstår att de är bättre älskare än riktiga män

Att sex är något alldeles fantastiskt – det kan nog de flesta av oss vara överens om.

Det blir oftast bäst kemi när det sker tillsammans med en speciell person som man verkligen tycker om – och har känslomässigt starka band till. Exempelvis en partner som man levt ihop med under en längre tid, då vet båda vanligtvis vad den andra gillar i sänghalmen.

Sedan kan det dock ta sig i lite olika uttryck. En engelsk kvinna vid namn Amethyst Realm hävdar att hon har haft över 20 sexuella möten med – håll i hatten – spöken.

De ska dessutom ha varit betydligt bättre i sängen än vanliga män, anser 28-åringen.

De allra flesta av oss föredrar att mysa mellan lakanen tillsammans med någon som man verkligen har starka känslor för. Då blir det ofta bäst kemi och givetvis är det något extra att ha sex med en person som man genuint tycker om.

Föredrar sex med spöken

Men det finns de som inte riktigt håller med. Fråga bara engelska kvinnan Amethyst Realm. Hon är en 28-årig Bristol-bo som arbetar som medium. Spöken, andar och väsen är dock inte bara en del av hennes yrke och ett starkt intresse – de är dessutom hennes sexpartners.

This Morning/Youtube

Förra året medverkade Realm i TV-programmet ”This morning” och avslöjade då att hon legat med inte mindre än 20 olika spöken. Hon föredrar, till och med, att älska med dem framför att göra det med riktiga män.

Första gången det skedde var för flera år sedan.

– Det började som en energi, sedan blev det fysiskt. Det var som ett tryck mot mina lår och jag kände andetag i nacken. Jag var helt trygg, men hur det är att ha sex med ett spöke – det är svårt att förklara, sa hon.

Den nu 28-åriga kvinnan hade dessutom, under tre år, en kärleksaffär med ett spöke samtidigt som hon levde tillsammans med en riktig man. Det hela tog slut när sambon en dag kom hem tidigare – och genom fönstret då kunde se skuggan av en man ovanpå sin flickvän i deras säng.

”Bär på ett inre väsen”

Realm har sedan dess, vad gäller sexuella sammanhang, främst hållit sig till andevärlden och har nu som dröm att bli gravid med ett spöke.

– Jag har gjort lite efterforskning och det kan vara så att alla bär på ett inre väsen, men att väldigt få vet hur det leder till en graviditet, sa hon i TV-showen.

This Morning/Youtube

Phillip Schofield, en av programledarna, var mäkta fascinerad över att kvinnan haft sex med hela 20 spöken. Han sa:

– Du borde ändå ha gjort dig ett namn i andevärlden vid det här laget. Många därifrån borde ju vara intresserade av att få träffa dig.

Här nedanför kan du se ett 6-minutersutdrag från hennes TV-framträdande:

Vad tycker du om detta? Är det galenskap, eller tror du att kvinnan är något på spåren? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarsfältet, eller dela artikeln vidare till dina vänner!