30-åringen är besatt av piercingar och tatueringar

Som vuxen väljer man precis själv hur man klär sig och hur man ser ut, så länge man inte bryter mot några lagar eller skadar någon annan.

När människor vågar gå emot strömmen så är det lätt att rynka lite på näsan åt den personen, men de är precis som alla andra, människor med känslor och tankar som bör respekteras.

30-åriga Daoine Morte stöter ofta på elaka reaktioner från andra människor, men bryr sig inte.

Här på Humorbibeln och Ett gott skratt skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Daoine jobbar som piercare i Phoenix i USA. Hon har tillbringat de senaste 17 åren av sitt liv med att modifiera sin kropp.

70 timmar tatueringar

Idag har Daoine flertalet piercingar i läpparna, näsan, öronen och hela fyra stycken i bröstvårtorna.

Hon började sin resa redan vid 13 års ålder, när hon piercade läppen och sedan började hon tatuera sig vid 17.

Beträffande tatueringarna så är Daoine osäker på hur många det är men vet att hon suttit i tatueringsstolen över 70 timmar.

– Ena armen är helt svart, på andra armen har jag en katedral som också ska täckas över helt i svart. Sedan har jag två porträtt och två skräckfigurer på ena låret, två tatueringar på andra låret. Ett katthuvud på knät och min fästman på andra knät. Hela ryggen är snart täckt och jag ar tatueringar på magen, bröstet, halsen, käken, ena kinden och i pannan, säger Daoine till The Mirror.

Får kommentarer

Daoine växte upp i ett religiöst hem men kände sig aldrig riktigt hemma där, utan ville vara kreativ. Musik, konst – och kroppsmodifiering.

– Jag var väldigt blyg och osäker innan jag piercade mig och började med tatueringar. Idag är det svårt att uppskatta hur mycket, men jag har lagt tusentals dollar på att förändra mig genom åren. Det har tagit 17 år och jag är långt ifrån färdig, säger Daoine till The Mirror.

Daoine får många reaktioner på sitt unika utseende, men det är inget som bekommer henne.

– Folk är nyfikna och stirrar, vissa kommer fram och ställer frågor och vissa ger komplimanger. På nätet är det såklart folk som håller på, men mestadels får jag kärlek, säger Daoine till The Mirror.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!