Andrea har ”världens största läppar” och vägrar sluta förstora dem – gjorde sex ingrepp under en och samma dag

Idag är det vanligare än någonsin att lägga sig under kniven för att förändra sitt utseende. Det kan vara en rynka som slätas ut eller något annat man vill ”förbättra” på sitt yttre.

Men vissa tar det hela ett steg längre, och gör operationerna till en livsstil. Som 26-åriga Andrea, till exempel. Hon har nämligen “världens största läppar” och vägrar sluta förstora dem – trots att läkarna avråder.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

20 000 brittiska pund motsvarar ungefär 260 000 svenska kronor. Så mycket har bulgariskan Andrea Ivanova spenderat på att förstora läpparna.

Sex ingrepp på en dag

Andrea själv hävdar att hon har världens största läppar, men det har ingen kunnat bekräfta.

Det som går att fastställa är att hennes vanliga läkare nu vägrar att göra fler ingrepp på henne. Så när Andrea ville göra sex olika ingrepp i ansiktet på en och samma dag fick hon söka sig till en specialistläkare i Tyskland.

Sammanlagt lade Andrea cirka 10 000 svenska kronor på ingreppen som innefattade hakförlängning, hakförstoring, käkförstoring, käkförlängning, läppförstoring och kindbensoperation.

– Jag var väldigt bestämd och ville göra fler ingrepp. Jag ville göra de här sex ingreppen som ett experiment, tidigare hade jag bara gjort tre ingrepp samtidigt. Efter de här sex ingreppen har jag ont över hela ansiktet. Jag kan inte le på grund av smärtan och det stramar överallt, säger Andrea till Daily Star.

Svårt att träffa kärleken

Att operera sig såpass mycket som Andrea gjort innebär många risker, bland annat kan vävnad dö då inte tillräckligt mycket syre kommer fram.

Men utöver att riskera hälsan så har Andrea haft svårt att träffa kärleken, så hennes unika utseende skrämmer bort många killar.

Men trots det längtar Andrea redan efter nästa ingrepp.

– Jag planerar redan nästa operation. Man ska inte döma folk efter utseende, alla har sin smak. Detta gör mig lycklig, säger Andrea till Daily Star.

Starkt att våga gå sin egen väg!

Tryck nu på DELA-knappen!