Anna och Lucy är ”världens mest identiska tvillingar” – nu berättar duon om sina hemligheter

Hur lika tvillingar kan vara är verkligen fascinerande.

Det är som att två kopior går intill varandra – och lär man känna en sådan här duo kan det ta tid innan man alltid är säker på vem som är vem. Den känslan har säkerligen många upplevt.

Det är dock få tvillingpar som kommer i närheten av Anna och Lucy DeCinque. De har kallats ”världens mest identiska tvillingar” – och det är lätt att förstå varför.

Det här är helt enkelt något alldeles extra!

Förutom att vara sanslöst lika varandra så lever Anna och Lucy spektakulära liv – som också väcker reaktioner. De trivs helt enkelt i rampljuset och står för vilka de är. Nu talar de ut om sina udda träningsvanor – och relationen med sin gemensamma pojkvän.

”Vi tränar för mycket”

På sin Youtube-kanal har duon tidigare berättat om att de är ”beroende av träning”. Många gånger kör de upp till fyra timmar om dagen – även om de känner sig utmattade.

– Vi tränar för mycket, säger Anna, enligt sajten It’s Gone Viral.

Läkare har till och med sagt till dem att deras livssätt inte är hälsosamt – i synnerhet då de bara äter en gång om dagen.

– Vi vet att det inte är bra, medger Lucy. Det kommer från vår mamma. Vi äter bara på kvällen. Det fungerar för oss.

Lucy dog – men återuppstod

Tvillingarna från Australien gör precis allt tillsammans. De har till och med sex med samma kille. Ben, 39, är duons gemensamma pojkvän. Alla tre sover ihop i en gigantisk säng, skriver sajten.

Anna och Lucy har gjort en karriär av att se lika ut. I och med att de anser sitt yttre vara så viktigt går de regelbundet på olika hudbehandlingar.

Under en sådan hävdar de att Lucy nyligen dog – men återuppstod en minut senare.

Har tusentals fans

Det var i samband med att hennes kropp utsattes för extremt låga temperaturer, vilket ska minska blodcellerna och föryngra huden, som det höll på att gå helt åt skogen.

– Jag kommer aldrig glömma det, säger Anna. Jag minns att hon låg medvetslös på golvet.

– Jag var död, menar Lucy. I ungefär en minut.

Tvillingarna följs av över 50 000 personer på Instagram. Deras identiska och yppiga utseende och speciella liv har gjort att duon fått extremt många fans.

Det är dock många som inte vet vem som är vem.

Vad tycker du – är de extremt lika? Reagerar du på deras livsstil?

Tryck på dela-knappen för att berätta vad du tänker!