Becky är ”landets mest tatuerade mamma” – nu visar hon upp tidiga, intima bilderna utan bläck

Becky är ”landets mest tatuerade mamma” – nu visar hon upp tidiga, intima bilderna utan bläck

Nu för tiden ser man tatueringar på folk lite här och var, oavsett om de jobbar på kontor, jobbar i affär eller kör lastbil.

Annat var det förr, då såg man bara tatueringar på kåkfarare och sjömän.

Oftast tatuerar man sig kanske på armarna, axlarna eller ryggen, men inte om man heter Becky Holt. Den 35-åriga modellen har spenderat en förmögenhet på att tatuera hela kroppen, och har nu ”världens mest tatuerade underliv” enligt henne själv.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

35 000 pund motsvarar drygt 420 000 svenska kronor. Det är också den summa som Becky Holt, 35, spenderat på sina tatueringar.

Tatuerat underlivet

Becky gjorde sin första tatuering redan som 15-åring och sedan dess har det, milt uttryckt, rullat på.

Utöver ansiktet, brösten och armhålorna så har Becky enligt egen utsago även ”världens mest tatuerade underliv”, en process som tog hela fem tatueringstillfällen och som vi skrivit om tidigare.

Här kan du se klipp från ett av tillfällena.

– Det var otroligt smärtsamt, och pinsamt att ha en tatuerare mellan benen men jag ville verkligen få det gjort för jag vill tatuera mig överallt, sade Becky då till New York Post.

Nekas på krogen

Att ha så många tatueringar som Becky har innebär en hel del bekymmer också, bland annat har hon nekats inträde på krogen.

– Jag kommer inte in på vissa ställen, oftast ställen utomlands. Jag var i Turkiet med en kompis nyligen och hon är också tatuerad. Restaurangen var helt tom men de sa till oss att det var full och att vi inte fick komma in. Det har hänt i USA också, där tror de att tatueringarna är gängrelaterade, säger Becky till The Sun.

Men som tur är stöttas Becky till hundra procent av familj och vänner.

Tiden innan tatueringarna

Men det fanns såklart en tid innan alla tatueringar, något Becky nu vågat visa upp.

Det går knappt att känna igen henne, eller hur?!

”Kan ni tänka er att det är är lilla jag?” skriver Becky intill bilden.

Här är ytterligare några äldre bilder som Becky lagt upp.

Det är svårt att tänka sig att det är samma person!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!