Berusat par grips av polisen – får akut kåtslag och pippar i baksätet

Berusat par grips av polisen – får akut kåtslag och pippar i baksätet

När lusten tränger sig på kan det vara svårt att stå emot. I synnerhet om man då befinner sig med sin partner eller älskare. Vi är ju alla sexuella varelser som behöver få utlopp för våra begär, men givetvis gäller det att välja sina lägen.

Man kan ju inte pippa var som helst.

Det skulle nog dock inte ett amerikanskt par hålla med om. Efter att man greps för att ha cyklat berusade, så valde man att ”fira” det hela med att göka i polisbilens baksäte.

För en tid sedan skrev vi om en 26-årig kvinna som onanerade i en polisbil, men nu har hon nog ”mött sina övermän”.

Det var sent på kvällen som en polispatrull noterade en man och en kvinna som cyklade utan lysen på en väg i Florida. Man valde att stoppa paret som då var uppenbart packade och hade rödsprändga ögon, skriver Miami Herald. Båda greps då det i den aktuella delstaten inte är tillåtet att cykla berusad.

Mannen försökte fly

Att hamna i baksätet på en polisbil verkade dock inte bekymra varken den 31-årige mannen eller hans 35-åriga flickvän. I stället fick paret kåtslag – och började pippa medan polisen var utanför bilen.

Polisbilen på bilden har inget med den aktuella nyheten att göra, utan det här är en genrebild. Foto: Flickr.

När konstapeln märkte vad som försiggick inne i fordonen, så öppnade han dörren och försökte få dem att sluta – men då var mannen redan naken och kvinnan hade sina byxor neddragna.

För att separera det älskande paret åt valde man att förflytta 31-åringen till en annan bil, men då smet han och sprang iväg genom en intilliggande park, skriver Action News Jax. Det gick dock inget vidare, utan han kunde senare gripas bakom en glasskiosk.

Både mannen och kvinnan drog i och med händelsen på sig flera åtalspunkter.

Det finns verkligen tokstollar överallt! Tryck på dela-knappen om du håller med!