Bianca Ingrossos oväntade knep – som chockar fansen: Drick ditt eget mensblod

Bianca Ingrosso är känd för en hel del – bland annat för att alltid säga vad hon tycker.

Nu har den 25-åriga TV-profilen och entreprenören väckt starka reaktioner – igen. Den här gången handlar det om att hon i ett klipp på sin Youtube-kanal tagit upp ett oväntat knep för att förkorta sin mens. Som stjärnan dock medger att hon själv inte testat.

– Man ska dricka sitt mensblod, för det ska göra att mensen går över snabbare, säger hon.

Bianca Ingrosso har tagit Sverige med storm under de senaste åren – och följs dagligen av hundratusentals människor. Den 25-åriga entreprenören syns till i både TV och på sociala medier och det som många uppskattar är att hon inte räds för att prata om känsliga ämnen.

Tar upp flera husmorsknep

Vi har tidigare skrivit om att hon varit väldigt öppen kring sex. Nu är det dock Biancas udda uppmaning om mens som fått många att höja på ögonbrynen.

I ett klipp på sin Youtube-kanal kommer Bianca med tips för att mildra sin menstruation – och tar då upp ett antal husmorsknep, vilket även Expressen skrivit om.

– Det finns ju massa sådana här tantra-grejer. Att man inte ska äta socker, man ska inte motionera, inte dricka kaffe, inte röka om man gör det, inte dricka alkohol. Det finns massa sådana där grejer för att det ska dämpa blödningen och som gör att mensen går över fortare, säger Bianca i videon.

Kan dricka sitt eget mensblod

Sedan kommer hon till det mer kontroversiella knepet – som väckt enormt starka reaktioner. 25-åringen föreslår att man kan dricka sitt eget mensblod.

– För det ska göra att mensen gör över snabbare för att man får i alla vitaminer som man får ut genom att dricka mensen. Jag har inte testat det här ännu, men jag vet att det är väldigt många som gör det – och då har de mens i sex timmar bara, säger Bianca.

Bild: Wikimedia Commons

Hon poängterar dock:

– Vi får ju välja helt själva om ni vill göra det här eller inte.

Får nu skarp kritik

Många har reagerat med avsmak och förvåning, vilket nu även sajterna The Sun och Ladbible rapporterat om. Flera avråder från det oväntade knepet – och menar att man i stället ska söka vård om man har för ont.

View this post on Instagram

More than ready for the weekend 🍦

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Vi vill dock poängtera att det inte är okej, i alla fall i våra kommentarsfält, att komma med elaka och hatiska attacker mot Bianca – bara för att man inte håller med henne.

Det går att reagera vuxet och vettigt – även om man är kritisk eller blir irriterad.

Vad tycker du om det här? Ge oss gärna din åsikt – med en respektfull ton. Eller dela vidare den här artikeln för att berätta vad du tänker om det hela.